RecomandateTara Codrului

MĂSURI DE PREVENIRE LA FĂRCAŞA: Acces în primărie restricţionat, dezinfecţie a spaţiilor des frecventate, după ce primarul Stegeran a fost infectat cu Covid-19

n urma infectării cu Covid-19 a primarului comunei Fărcașa, Ioan Stegeran, la nivel de comună s-au luat o serie de măsuri menite să prevină și să împiedice răspândirea virusului.
S-a procedat la dezinfectarea spațiilor cel mai des frecventate de populație: Primărie, Biserici, Școală, Scări de bloc sau Dispensar. În zilele următoare se va face dezinfecție și în alte spații publice.
De asemenea astăzi dimineață au făcut testul pentru depistarea virusului 5 persoane care lucrează în primărie și două asistente. Din păcate, două teste au fost pozitive, este vorba despre două angajate care au venit cel mai des în contact cu publicul (R. de la secretariat și D. de la impozite și taxe). Alte două persoane care au intrat în contact cu primarul au făcut și ele testul, rezultatele fiind negative.

Accesul în Primărie este deocamdată restricționat!


Primarul Ioan Stegeran se află în spital și a fost din nou investigat, confirmându-se prezența virusului, dar din punct de vedere al sănătății este bine neavând niciun fel de simptome sau dureri. Dealtfel mâine va fi externat și va intra în izolare la domiciliu.
Alte 7 angajate ale Primăriei vor face mâine dimineață testul. Să sperăm că rezultatele vor fi negative.

Te-ar putea interesa si

INFORMAȚIE OFICIALĂ: Cinci cadre medicale din Maramureș sunt în izolare la domiciliu

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Impact violent la Hideaga între un BMW și un microbuz cu 8 călători. Sunt victime (actualizare)

Vasile Dale

ACŢIUNEA FOC DE ARTIFICII CONTINUĂ: Sighetean prins în flagrant de poliţişti în timp ce încerca să vândă ilegal artificii

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult