EvenimentMaramuresul Istoric

SALVEAZĂ VIEȚI: Sindicaliștii DECUS Maramureș au donat sânge la Vișeu de Sus. Bonurile de masă au ajuns la două famili nevoiașe

Lipsă acută de sânge Maramureş. Marţi, 29 iunie 2021, membrii sindicatului DECUS Maramureș (polițiștii de frontieră din Vișeu de Sus și polițiștii de la Poliția orașului Vișeu de Sus) au demarat o acțiune de donare sânge.

Aceștia s-au prezentat la Spitalul Orașului Vișeu de Sus unde au donat sânge pentru un scop nobil: salvarea vieților unor persoane aflate în suferință dar și sprijinirea unor familii nevoiașe din zonă.

Ion Tomoiagă, vicepreședintele DECUS România ne-a declarat: ”Membrii sindicatului nostru au răspuns prezent la această acțiune. Pe lângă faptul că o singură donare de sânge salvează trei vieți, noi am dorit să sprijinim și două familii nevoiașe de la noi din zonă. Toate bonurile de masă pe care le-au primit membrii noștri au fost donate celor două familii. Pic cu pic se face mult, spune o vorbă. Iar pentru cele două familii micul nostru ajutor înseamnă enorm. Înseamnă o pâine pe masă pentru cel puțin o lună de zile. Ne bucurăm să ajutăm și o vom face de fiecare dată cu mare, mare bucurie”.

Te-ar putea interesa si

Ştrandul din Baia Mare, lăsat în paragină de 13 ani, deşi primăria tot promite renovări – foto

Redactie

VIȘEU DE SUS: SOȚIA A ALERTAT POLIȚIA – A condus fără a avea permis și și-a rănit fiul de 15 ani. Apoi a plecat de la locul accidentului

Vasile Dale

Ciolacu despre cazul Cherecheș: „Costurile de a-l prinde au fost majore. Trebuie să luăm brățări”

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.