Lipsă acută de sânge Maramureş. Marţi, 29 iunie 2021, membrii sindicatului DECUS Maramureș (polițiștii de frontieră din Vișeu de Sus și polițiștii de la Poliția orașului Vișeu de Sus) au demarat o acțiune de donare sânge.

Aceștia s-au prezentat la Spitalul Orașului Vișeu de Sus unde au donat sânge pentru un scop nobil: salvarea vieților unor persoane aflate în suferință dar și sprijinirea unor familii nevoiașe din zonă.

Ion Tomoiagă, vicepreședintele DECUS România ne-a declarat: ”Membrii sindicatului nostru au răspuns prezent la această acțiune. Pe lângă faptul că o singură donare de sânge salvează trei vieți, noi am dorit să sprijinim și două familii nevoiașe de la noi din zonă. Toate bonurile de masă pe care le-au primit membrii noștri au fost donate celor două familii. Pic cu pic se face mult, spune o vorbă. Iar pentru cele două familii micul nostru ajutor înseamnă enorm. Înseamnă o pâine pe masă pentru cel puțin o lună de zile. Ne bucurăm să ajutăm și o vom face de fiecare dată cu mare, mare bucurie”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.