Intervenție în zona montanăJandarmii montani maramureșeni sunt zilnic la datorie pe traseele montane pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, precum şi pentru sprijinirea/salvarea turiștilor aflaţi în dificultate.

Ieri, în jurul orelor 18:30, doi jandarmi din cadrul Postului de Jandarmi Montan Borșa, în timp ce se aflau în serviciu pe traseele turistice din zona de responsabilitate, au fost informați cu privire la faptul că un bărbat din județul Suceava, a solicitat sprijin apelând numărul unic pentru apeluri de urgențe 112. Apelantul solicita ajutor pentru deblocarea autoturismului său care a fost prins de aluviunile rezultate în urma ploilor torențiale.

Cei doi jandarmi s-au deplasat la locul indicat, un drum forestier și au reușit să tracteze autoturismul blocat.Atunci când vă aflați într-o situație dificilă, solicitați cu încredere ajutorul jandarmilor montani prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgenţă 112.

CITEȘTE ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.