BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Lapusului

FOTO / VIDEO – Acoperișul Spitalului din Târgu Lăpuș a fost luat de vânt. Acoperiș distrus și la Borșa. Traficul blocat pe Cavnic de copacii doborâți pe șosea

Au trecut patru ani de la ultima furtună teribilă care s-a abătut asupra orașului Târgu Lăpuș. Atunci acoperișul Spitalului Orășenesc Târgu Lăpuș a fost luat de vânt. Era 17 septembrie 2017. Iată că în noaptea de 1/2 august 2021, o furtună violentă a creat din nou probleme la Tg. Lăpuș. Același acoperiș a fost din nou smuls de vânt și aruncat în curtea unității spitalicești.

La Cavnic în schimb, pe DJ184 ce face legătura între Cavnic și Sighetu Marmației mai mulți copaci au fost doborâți de vânt și puși pe șosea. Se intervine cu drujbele pentru a fi tăiați și a fi redeschis traficul rutier.

La Borșa, un acoperiș a fost luat de vânt și aruncat peste un stâlp de curent. Orașul este fără energie electrică. Intervin pompierii.

în actualizare

Citește și:

Te-ar putea interesa si

DRUMARI INEXISTENTI: UN TIR A RUPT UN STALP SI S-A OPRIT INTR-O CASA IN BUCIUMI PE DN1C. ACCIDENT SI PE DN19 (GALERIE FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

ITPF SIGHET: Peste 13.000 de pachete de ţigări de contrabandă, confiscate la frontiera de nord

Vasile Dale

CONDAMNAT DEFINITIV: 13 ani de închisoare pentru băimăreanul care a intrat intenționat cu un camion într-o mașină de poliție. Cursa nebună, oprită cu 20 de focuri de armă

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.