BREAKING NEWSRecomandate

EXCLUSIV FOTO: 2 răniți după ce un BMW și un Peugeot s-au izbit violent în Săbișa pe DN1C. Un stâlp de curent rupt (actualizare)

Un grav accident de circulație a avut loc pe drumunal național 1 C Baia Mare – Satu Mare, pe raza localității Săbișa. Conform informaților oficiale în evident au fost implicate două autoturisme, iar în urma impactului au rezultat două persoane rănite, conștiente. Victimele au fost preluate de echipajele medicale.

Totodată, un stâlp de la rețeaua de furnizare a energiei electrice a fost rupt. În acest moment echipajele societății respective sunt la fața locului pentru a reda în funcțiune rețeaua pentru ca oamenii din localitate să poată beneficia de energie electrică.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili exact circumstanțele producerii accidentului.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Ieri, 31 octombrie, ora 15.38, polițiștii din Seini au intervenit la un accident rutier produs pe D.E.58.

La fața locului polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de către un bărbat de 23 de ani din Satu Mare, care circula dinspre Baia Mare înspre Seini, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de către un tânăr de 18 ani din Baia Mare.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto de 23 de ani, fiind transportat cu un echipaj al ambulanţei la Spitalul de Urgenţe Dr. Constantin Opriş Baia Mare, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero în ambele cazuri,fiindu-le prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

După prelevarea mostrelor biologice de sânge, șoferul de 18 ani, a acuzat dureri ca urmare a implicării în accidentul de circulație, fiind transportat de către părinții săi la Spitalul de Urgenţe Dr. Constantin Opriş Baia Mare.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. 


Te-ar putea interesa si

GEST IMPRESIONANT: Poliţiștii locali și un taximetrist au oferit cazare şi sprijin unei femei și fetiţa ei de 6 ani rămase fără bani în gara din Baia Mare

Vasile Dale

Raed Arafat este la Sighetu Marmației. România ridică două tabere pentru refugiați, la Sighet și Siret

Vasile Dale

FOTO – BESTIA DIN CAREI: Un bărbat şi-a violat și supus la perversiuni sexuale fiul de 5 ani. A fost arestat preventiv

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.