BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

FOTO / ÎNCĂ UN ACCIDENT GRAV: Un camion s-a răsturnat la Seini (ACTUALIZARE)

Un grav accident rutier s-a produs în această seară în Seini, pe E58, în zona Liceul Tehnologic Agricol „Alexiu Berinde”. Din primele date, un camion a derapat și s-a răsturnat pe partea dreapta a sensului de mers către Baia Mare.
La faţa locului intervin echipaje de pompieri din Seini, ambulanţa, Poliţia Seini.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

În această seară, în jurul orei 19:45, polițiștii din Seini au fost sesizați despre faptul că pe D.N.1C, pe strada Nicolae Bălcescu din oraș, s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.



La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 41 de ani din Tăuții-Măgherăuș, în timp ce se afla la volanul unei autoutilitare care tracta o semiremorcă încărcată cu ciment, având direcția de deplasare dinspre Satu Mare înspre Baia Mare, la un moment dat a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În urma producerii accidentului rutier autoutilitara a acroșat un autoturism parcat regulamentar într-o parcare, după care a fost proiectat într-un șanț.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto care a fost transportat de către un echipaj S.M.U.R.D. la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero, totodată i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

ULTIMA ORĂ: Arestări preventive în cazul de la Vișeu de Sus

Vasile Dale

Brian Cristian, deputat USRPLUS de Maramureș: “Suntem pe drumul cel bun. Am reușit să eliminăm pensiile speciale ale parlamentarilor!”

Vasile Dale

PRELUARE ACTUALMM.RO: Detalii despre altercaţia din Ferneziu. Unul dintre atacatori ar fi paznic la școala din cartier (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult