Eveniment

Neversea 2022 – Pachete speciale de acces pentru cupluri, de Dragobete. Ce reduceri sunt?

Februarie este luna iubirii și în prag de Dragobete, organizatorii Neversea celebrează dragostea și continuă campania Summer Love, cu pachete speciale pentru prieteni și îndrăgostiți din toată lumea.

Fanii își pot asigura astfel intrarea pe The Island of Dreams, pentru 4 zile și 4 nopți, la prețuri speciale pentru două persoane. Alan Walker, Black Eyed Peas, Dimitri Vegas & Like Mike, Don Diablo, Tchami, Timmy Trumpet, Tujamo, Steve Aoki, Ummet Ozcan, W&W și ZHU vor fi prezenți să le ofere cele mai tari show-uri de pe plajă din această vară.

Fanii Neversea vor afla în curând nume noi de artiști și DJ-i de top ai lumii care vor completa experiența muzicală de la malul mării, între 7 și 10 iulie. Până atunci însă, în perioada 18 – 28 februarie, aceștia pot cumpăra împreună câte două abonamente, la prețul de 228 de euro plus taxe. Economia făcută astfel în doi se ridică la 154 de euro.

În această vară, pentru 4 zile și 4 nopți, pe plaja Neversea, timpul se va opri în loc și nu-și va pune amprenta asupra vieții.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: ÎȘI BAT JOC ÎN VAMA URZICENI – Români întorși din Germania carantinați de un reprezentant al DSP care NU POARTĂ MASCĂ

Redactie

ACTUALIZARE: Directorul CN „Dragoş Vodă” din Sighetu Marmaţiei, infectat cu COVID-19, a decedat în această dimineaţă

Redactie

TÂRGU LĂPUŞ / FOTO: Tânăr bănuit de comiterea unui furt de auto, prins de un poliţist aflat în timpul liber

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.