BREAKING NEWSMaramuresul Istoric

NEATENŢIA COSTĂ: O bătrână din Borșa a rămas fără 4.100 de euro. Hoaţa a fost reținută de polițiști pentru furt

În luna martie a.c. polițiștii din Borșa au fost sesizați despre faptul că, în apropierea unui bancomat, s-a produs un furt. Victima era o femeie in vârstă de 72 de ani, care a retras de la bancă suma de 4100 de euro.

În timp ce se îndepărta de unitatea bancară, profitând de neatenția sa, o femeie necunoscută i-a sustras din poșeta deschisă, întreaga sumă.

La momentul identificării de către polițiști a persoanei bănuită de comiterea faptei, aceasta era plecată în Germania. Datele acesteia au fost transmise poliției de frontieră, care a identificat-o ieri la Punctul de trecere a frontierei Petea. Este vorba despre o femeie in vârstă de 51 de ani din județul Suceava.

Aceasta a fost preluată de polițiștii din Borșa, care au dispus reținerea pentru 24 de ore și prezentarea în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus, cu propunere de arestare preventivă.

Te-ar putea interesa si

APEL DISPERAT PE FACEBOOK: O FEMEIE DIN CERNESTI ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU PENTRU TRATAMENT. MEDICII AU EXTERNAT-O (FOTO SOCANTE!)

Vasile Dale

SIGHETU MARMAŢIEI: Se cere demisia viceprimarului ca urmare a blocajului administrativ între acesta și primar

Redactie

SIGHETU MARMAŢIEI: Nesimțire maximă: Doi șoferi au descărcat câte o dubă plină de gunoi la tomberoanele de lângă blocuri (foto, video)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.