BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

FOTO: Băimărean care a condus cu 2,83 g/l alcool pur în sânge, a distrus un autoturism, apoi s-a lăudat pe INSTAGRAM a fost arestat preventiv

Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare a dispus, la data de 23.06.2022, punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva inculpatului V.A.R. pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, prevăzută de art. 336 al. 1 Cod penal. La data de 22.06.2022, faţă de numitul V.A.R. a fost luată măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore.

          Probatoriul administrat în cauză a relevat faptul că inculpatul V.A.R., în data de 21.06.2022, ora 22:18, deși avea în sânge o îmbibație alcoolică peste limita legală a condus un autoturism pe strada Victoriei din municipiul Baia Mare, circumstanțe în care a produs un accident de circulație soldat  cu avarierea autoturismului mai sus menționat.

Analiza toxicologică a probei de sânge recoltată de la inculpat a indicat o îmbibație alcoolică de 2,83 g/l alcool pur în sânge.

La data de 22.06.2022, dosarul a fost înaintat instanţei cu propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru 30 de zile, cerere admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Baia Mare.

Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO / LUCRĂRI BINE FĂCUTE: O maşină de deszăpezire s-a răsturnat pe strada Plaiului din Baia Mare – ACTUALIZARE

Redactie

TRAGEDIE LA SĂPÂNŢA: Ucrainenii fug să nu fie trimişi pe front şi mor înecaţi în apele tulburi ale râului Tisa (ACTUALIZARE)

Redactie

VIAȚA ÎN IADUL SCLAVIEI: ”Dacă fugi te omorâm, te legăm după mașină, după cai. Te dezbrăcăm în pielea goală și te legăm de stâlp”

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult