BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV: 2 BĂTĂI PE CRAICA – Polițiștii băimăreni transformați în ROBOCOPI! Căști de protecție și scuturi la intervențiile din zonele Pirită, Craica, Combinat și Ferneziu

Două bătăi au avut loc în această seara în zona Craica – strada Păltinișului din municipiul Baia Mare. În primul caz, doi bărbați au fost loviți cu o lopată și cu pumnii, iar în al doilea caz, bărbatul agresat habar nu are cine l-a lovit și nici cu ce obiect.

Cert este că în urma controlului efectuat de ”specialiștii” de la Inspectoratul General al Poliției Române s-au dispus și primele măsuri: toate intervențiile din patru zone (ne referim aici la Craica, Pirită, Combinat și Ferneziu) echipajele poliției de ordine publică vor interveni purtând echipament de protecție: căști și scuturi de protecție!!!! Așadar, să nu vă mirați când apar polițiștii echipați mai ceva ca în celebrele serii ale filmului american ROBOCOP. Este ORDIN care se EXECUTĂ nu se DISCUTĂ.

Unul lovit cu lopata în cap, altul cu pumnul în ochi

Dar să revenim la subiectul din această seară. La ora 18.15 s-a primit un apel la 112 din zona Craica că doi bărbați au fost agresați. Echipajul de poliție ajuns la fața locului a identificat apelantul în persoana unui bărbat în vârstă de 35 de ani. Acesta prezenta leziuni la nivelul capului și a ochiului. El a declarat că în timp ce consuma băuturi alcoolice cu o persoană din zonă, care ulterior a fugit, a avut un schimb de replici care a degenerat în agresiuni. Totodată polițiștii au discutat și cu un alt bărbat care prezenta leziuni la nivelul feței. Acesta le-a declarat că a fost lovit tot în urma consumului de alcool și a unor discuții în cotradictoriu. Cele două agresiuni s-au produs în apropierea locuinței improvizate a unuia dintre victime. Cei doi au spus că vor merge singuri la UPU SMURD iar apoi la Poliție.

A băut cu Florin, a adormit și s-a trezit lovit în cap

Și tot în acestă seară, la ora 17.45 polițiștii au fost sesizați despre faptul că în zona Pirită – strada Păltinușului un bărbat a fost agresat de persoane necunoscute. Până să ajungă echipajul victima a fost transportată la UPU SMURD Baia Mare. La spital polițiștii au identificat apelantul. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 46 de ani a declarat polițiștilor că a consumat băuturi alcoolice în locuința proprie cu un individ numit Florin. Acesta a plecat iar el s-a pus să doarmă. După 30 de minute s-a trezit că este lovit la nivelul capului și feței cu pumnii. Victima prezenta leziuni și plăgi deschise la nivelul ochilor. El a spus că nu știe cine l-a lovit și nici nu a putut spune cum s-a produs agresiunea. Acesta a declarat că dorește să depună plângere pentru comiterea infracțiunilor de loviri și alte violențe.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: ”Urechiosul” săltat de ofițerii antidrog maramureșeni când voia să părăsească România. A fost arestat preventiv – actualizare

Vasile Dale

EXCLUSIVITATE / ŞOC ÎN PSD: Primarul din Borşa, naşul preşedintelui PSD Maramureş, trece la PNL! (ACTUALIZARE)

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: BAIA MARE ÎN ȘOC – Tânăr din Târgu Lăpuș împușcat de trei ori în abdomen. Victima pregătea viitorii elevi din Școlile de Poliție, Jandarmerie și Pompieri (actualizare)

Vasile Dale

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.