BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Liceenii de la Șincai au refuzat să intre la ore. Protestul continuă, edilul se pregăteşte de “castaniadă”

Protestul de la cea mai prestigioasă unitate şcolară din Baia Mare, CN „Gh. Şincai”, continuă. A doua zi: la prima oră elevii nu au intrat la clasă, cu au stat în curte.

Anul trecut de 13 ori s-a schimbat orarul din cauza lipsei spațiilor unde elevii să își poată derula cursurile. Lucrările de reabilitare nu sunt finalizate.

În anul școlar trecut elevii au fost nevoiți să învețe învățat pe unde au putut. Zece clase din cadrul Colegiului Național ”Gheorghe Șincai” și-au desfășurat temporar orele într-o clădire a Centrului Universitar Nord Baia Mare.

Ieri ni s-a interzis să luăm imagini din incinta unității de învățământ pentru a arăta efectiv în ce stadiu sunt lucrările. Oare de ce îi este frică directorului liceului? Că edilul îl va schimba din funcție? Astăzi, directorul a permis jurnaliștilor să filmeze în interiorul unității de învățământ și chiar a acordat un interviu pe acest subiect. În puteți viziona în vide-ul de mai jos.

Jurnaliștii l-au căutat la Primăria Baia Mare și pe edil pentru a răspunde la câteva întrebări printre care și aceea dacă este adevărat că furnizarea energiei electrice a fost oprită din cauza faptului că nu au fost achitate facturile emise de constructor pentru lucrările efectuate. Secretara ne-a informat că nu a fost în sediu astăzi și să încercăm la ora 12.00.

Articol realizat in colaborare cu Mica Șvab, Plus Tv Maramureș

Citeşte şi

Te-ar putea interesa si

COMBATEREA VITEZEI EXCESIVE: AMENZI DE PESTE 10.000 DE LEI APLICATE LUNI DE POLIŢIŞTII BĂIMĂRENI

Vasile Dale

PTF PETETA: Autoutilitară căutată în Italia, oprită de poliţiştii de frontieră. La volan – un maramureşean

Redactie

EXCLUSIV FOTO/VIDEO: Doar ne lăudăm ca verificăm respectarea legii. În realitate: LA GRĂMADĂ – fără măști, fără distanțare, pe ruta Jibou – Ulmeni – Baia Mare

Vasile Dale

1 mesaj

NOROC CU O PARTE A PRESEI: Primarul dă termene, dar oare va plăti? Constructorul spune că are facturi restante de 1,4 milioane de lei. A venit curentul pentru elevii de la Șincai. – Stiri din Maramures – Vasile Dale septembrie 21, 2022 at 10:59 pm

[…] EXCLUSIV VIDEO: Liceenii de la Șincai au refuzat să intre la ore. Protestul continuă, edilul se p…GREVĂ JAPONEZĂ la unu din cele mai bune licee din Baia Mare. Administrația Publică Locală se prăgătește în schimb de ”castaniadă” (actualizare) baia mareliceumaramureșșincaistiri baia marestiri maramuresDistribuie0 stirea anterioara […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult