BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Liceenii de la Șincai au refuzat să intre la ore. Protestul continuă, edilul se pregăteşte de “castaniadă”

Protestul de la cea mai prestigioasă unitate şcolară din Baia Mare, CN „Gh. Şincai”, continuă. A doua zi: la prima oră elevii nu au intrat la clasă, cu au stat în curte.

Anul trecut de 13 ori s-a schimbat orarul din cauza lipsei spațiilor unde elevii să își poată derula cursurile. Lucrările de reabilitare nu sunt finalizate.

În anul școlar trecut elevii au fost nevoiți să învețe învățat pe unde au putut. Zece clase din cadrul Colegiului Național ”Gheorghe Șincai” și-au desfășurat temporar orele într-o clădire a Centrului Universitar Nord Baia Mare.

Ieri ni s-a interzis să luăm imagini din incinta unității de învățământ pentru a arăta efectiv în ce stadiu sunt lucrările. Oare de ce îi este frică directorului liceului? Că edilul îl va schimba din funcție? Astăzi, directorul a permis jurnaliștilor să filmeze în interiorul unității de învățământ și chiar a acordat un interviu pe acest subiect. În puteți viziona în vide-ul de mai jos.

Jurnaliștii l-au căutat la Primăria Baia Mare și pe edil pentru a răspunde la câteva întrebări printre care și aceea dacă este adevărat că furnizarea energiei electrice a fost oprită din cauza faptului că nu au fost achitate facturile emise de constructor pentru lucrările efectuate. Secretara ne-a informat că nu a fost în sediu astăzi și să încercăm la ora 12.00.

Articol realizat in colaborare cu Mica Șvab, Plus Tv Maramureș

Citeşte şi

Te-ar putea interesa si

RALIUL MARAMUREȘULUI 2021: Simfonia motoarelor revine pe drumurile din județ

Vasile Dale

Accident rutier cu o victima pe bulevardul Independentei din municipiu.

Vasile Dale

SALVAT DE COLEGII DE LA SMURD: Un pompier din Maramureș a încercat să se spânzure

Vasile Dale

1 mesaj

EXCLUSIV: LUCRĂRI DE MÂNTUIALĂ – Elevii de la Colegiul Național ”Gheorghe Șincai” în pericol: le cade tavanul în cap copiilor. Fotografii incredibile – Stiri din Maramures octombrie 26, 2023 at 3:37 pm

[…] spune că are facturi restante de 1,4 milioane de lei. A venit curentul pentru elevii de la ȘincaiEXCLUSIV VIDEO: Liceenii de la Șincai au refuzat să intre la ore. Protestul continuă, edilul se p… baia marecolegiul national sincaigherghe sincailucrarimaramureșprimaria baia […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.