BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

FOTO CITITORI – PARIU CĂ ÎI DOARE-N COT PE CEI DIN PRIMĂRIE? Șantierul de la Grădinița nr. 10 din Baia Mare abandonat de muncitori. Termenul de finalizare a lucrărilor – 30 septembrie 2022

Continuăm seria dezvăluirilor din sistemul bolnav al învățământului din municipiul Baia Mare. Unități școlare unde au început lucrări de reabilitare și care nu sunt și nici nu vor fi finalizate în viitorul apropiat. Dar niciun stres. Aleșii locali au votat ca 500.000 de euro să fie aruncați în vânt la bâlciul care în acest weekend se desfășoară în Baia Mare. Un bâlci cu miros de mici și grătărașe (castane mai mult de 80% sunt din import, n.r.) care a dus la închiderea a două bulevarde (parțial) dar și a Centrului Vechi al municipiului. Nu comentăm mai multe pentru că nu are niciun sens: băimărenii care mai au măcar doi-trei neuroni funcționali au ”fugit” din oraș mâncând pământul.

Zilele următoare vom continua și cu alte exemple. Astăzi ne oprim la Grădinița Nr. 10: ”Creșterea performanței energetice a unităților de învățământ în municipiul Baia Mare. Grădinița cu Program Prelungit nr. 10 Baia Mare. Valoarea totală a proiectului: 1.713.946,29 lei (1.063.041,38 lei contribuția Uniunii Europene). Data finalizării proiectului: 30 noiembrie 2021. Ulterior s-a adaugat un panou mai micuț cu un termen de finalizare actualizat: 30 septembrie 2022.

Ce spun cititorii

”Bună ziua. Am văzut articolul dumneavoastră în care ați semnalat problemele de la Colegiul Gheorghe Șincai. Nu știu dacă vă este cunoscută situația foarte grea a uneia dintre cele mai bune grădinițe din Baia Mare. Grădinița Nr. 10 a căror lucrări trebuiau finalizate de câțiva ani. Nu înțeleg ce se întâmplă acolo și de ce lucrările stagnează. Cert este că acolo sunt multe nereguli, inclusiv la nivel de comunicare. Locul în care merg copilașii care au de la 2 anișori este o improvizație dură: în curtea Liceului nr. 6, într-un fost cămin de elevi. Băile sunt deplorabile, fără măsuri de siguranță, fără protecție la sursele electrice, spațiu extrem de mic, puține jucării. Mai cumpărăm noi părinții câteva și le mai ducem la copilași. Mai mult, afară nu pot fi scoși pentru că nu există efectiv un loc sigur. Așa că stau în interior atâtea ore, de dmiineața până după orele 16.00 când mergem după ei. Nu știu cum ar trebui să procedăm să rezolvăm această situație. Poate ne ajutați dvs. prin publicarea unui articol. Aș dori să rămân anonim” ne-a scris un cititor.

”La grădiniță nu a fost nicio mișcare de luni de zile. Nu a lucrat nimeni. Părinții care locuiasc lângă au spus că nu au văzut pe nimeni prin grădiniță toată vara. Astăzi au venit 2-3 municitori care se plimbau prin curte” ne-a scris un alt părinte.

Mai jos vă prezentăm o galerie foto cu imagini incredibile surprinse în interiorul grădiniței. La cum arată totul suntem convinși că data de 30 septembrie 2022 nu va însemna termenul de finalizare al lucrărilor. Dar cui îi pasă? Să fie chef și veselie.

Articol realizat de Vasile Dale în colaborare cu Mica Șvab, PLUS TV Maramureș

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

DEMERSURI: Au finalizate protocoalele de colaborare cu CNAIR pentru centurile ocolitoare ale municipiilor Baia Mare și Sighetu Marmației

Redactie

MARAMURESUL SALBATIC: SASE AUTOVEHICULE INCENDIATE AZINOAPTE INTR-UN GARAJ DIN PIATRA

Vasile Dale

VIDEO EXCLUSIV: Bătaie de joc în Baia Mare. Zăpada toxică de pe străzile orașului aruncată direct în râul Săsar. Garda de Mediu Maramureș doarme liniștită!!!

Vasile Dale

1 mesaj

Escu septembrie 23, 2022 at 3:23 pm

Sa vada asta si batranii care il voteaza pe cache !

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult