BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Codrului

Lucia, o maramureșeancă din Gârdani, a dispărut de o lună în Belgia | Soțul ar fi amenințat-o că va fi „următoarea Elodia”, spun rudele dispărutei

O româncă a dispărut de o lună în Belgia iar rudele din România încearcă să o găsească apelând la ajutor pe rețelele sociale, dar și la autorități.

Surorile femeii bănuiesc că soțul acesteia este implicat în dispariție, relatează corespondentul Antena 3 CNN, Naty Badea.

„Dispăruta se numește Lucia Alexăndroaie, de 31 de ani. Este româncă, dar are și cetățenia statului Luxemburg.

Semnalmentele sale sunt: 1,60 metri înălțime, 55 kilograme, păr șaten, ochi verzi. Rudele din România spun că femeia nu ar fi plecat niciodată de acasă fără fiica sa de doi ani. Din România și din Anglia, surorile femeii dispărute au făcut mai multe apeluri pe rețelele de socializare, cerând ajutorul pentru găsirea Luciei Alexăndroaie.

Autoritățile din România și din Belgia au început, la rândul lor, investigațiile privind dispariția femeii.

Surorile Luciei spun că au vorbit ultima oară cu ea la începutul lunii decembrie

Surorile spun că ultima oară au vorbit cu Lucia prin apel video în data de 8 decembrie și, ulterior, nu au mai avut nicio veste despre ea.

În mod surprinzător, soțul dispărutei susține că nu știe nimic despre locul unde s-ar putea afla soția sa. Suspiciunea sa este că femeia ar fi plecat cu un alt bărbat.

Însă surorile femeii se gândesc la ce e mai rău. Ele relatează că sora lor le-a mărturisit că soțul ar fi amenințat-o cu moartea și i-ar fi spus că va deveni ‘următoarea Elodia’ și că va dispărea la fel ca aceasta.

Un element interesant este că Lucia avea programare la manichiură pe 13 decembrie iar manichiurista ar fi venit la domiciliul femeii la data respectivă, pentru că programarea nu a fost anulată.

Cazul Lucia Alexăndroaie, pe site-ul poliției belgiene

Surorile Luciei suspectează că, dacă aceasta ar fi fost în viață, și-ar fi anulat programarea”, a transmis Naty Badea, corespondent Antena 3 CNN.

Cazul a ajuns în atenția autorităților belgiene, fotografia și datele de identificare ale femeii fiind difuzate în secțiunea „Persoane dispărute” de pe site-ul poliției.

Se precizează acolo că  „Lucioa Alexandroae” este o femeie de 31 de ani, cu cetățenie luxemburgheză, 1,65 metri înălțime, constituție slabă, păr șaten deschis și ochi căprui.

Potrivit poliției, femeia a fost văzută ultima dată pe 6 decembrie 2022, în localitatea belgiană Messancy.

Un număr de telefon este prevăzut pentru persoanele care pot da amănunte în legătură cu femeia dispărută.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

URMARE ACCIDENT MARA: Viaţă curmată din cauza alcoolului la volan. Şoferul a fost reţinut pentru 24 de ore

Vasile Dale

MESAJ SFÂȘITOR al iubitei pentru Alin (18 ani). Tânărul s-a sinucis astăzi dimineață după o depresie puternică

Vasile Dale

VIDEO EXCLUSIV: Accident mortal. Impact între un TIR și o mașină. Soferul autoturismului gasit carbonizat (GALERIE FOTO – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

1 mesaj

O femeie din Gârdani dispărută și o anchetă în patru state UE. Mama femeii: ”Fata mi s-a plâns că el o va omorî. Și va fi mai șmecher decât Cioacă” – Stiri din Maramures decembrie 12, 2023 at 11:30 am

[…] urmă în BELGIA. ”Nu ar fi plecat fără fiica ei de 2 anișori și fără să ne spună”Lucia, o maramureșeancă din Gârdani, a dispărut de o lună în Belgia | Soțul ar fi amenințat-… baia marefemeie discpărută gârdanigardanilenuța călăuzlucia alexăndroaiemaramureșstiri […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.