BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

RĂMÂN ÎN AREST – www.vasiledale.ro vă prezintă în EXCLUSIVITATE episodul 2 din batjocura la care au fost supuși doi tineri din Vișeu de Sus de 4 șmecherași (actualizare)

Așa cum v-am obișnuit doar pe www.vasiledale.ro aflați detalii și imagini video în EXCLUSIVITATE. După ce în urmă cu două săptămâni v-am prezentat detaliile cazului de la Vișeu de Sus, care a șocat o țară întreagă, astăzi revenim cu setul 2 de imagini video înregistrate chiar de către inculpați.

Pe acestea se vede clar faptul că nu doar cei 4 ”șmecherași” s-au distras copios umilind doi tineri din Vișeu de Sus. Conform imaginilor video la ”îmbrăcarea miresei” au contribuit și alte persoane, inclusiv două femei care au asistat impasibile la umilirea tinerilor. Informațiile noastre spun că și acestea sunt parte în dosar și că sunt vizate de ancheta polițiștilor. E drept, acestea sunt cercetate în libertate.

Cer eliberarea din arest



CRĂCANĂ D. DINU OLIMPIUContestator Inculpat
HAPCA Ş. ŞTEFANContestator Inculpat
ROMAN F. FLORIN CĂTĂLINContestator Inculpat

Mâine, 20 februarie 2023, de la ora 11.00 magistrații Tribunalului Maramureș vor judeca contestația celor trei tineri arestați preventiv în acest dosar. Decizia de trimitere în spatele gratiilor pentru 30 de zile a fost dată de magistrații de la Judecătoria Vișeu de Sus. Cei trei cer acum anchetarea lor în arest la domiciliu sau sub control judiciar.

ACTUALIZARE: ora 16.20 (20 februarie 2023)

Solutia pe scurt: În temeiul art. 4251 alin. 7 pct. 1 lit. b Cod procedură penală, respinge ca nefondate contestaţiile formulate de inculpaţii H.Ş., R.F.C. şi C.D.O. împotriva încheierii penale nr. 113 din data de 8 februarie 2023, pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Vişeu de Sus în dosarul nr. 360/336/2023.

Ce spun polițiștii că ar fi făcut cei trei indivizi

Cazul a ieşit la iveală după ce un poliţist de la Vişeu a văzut întâmplător imaginile video în care un tânăr de 22 de ani din Vişeu era umilit şi supus la perversiuni sexuale de cei patru indivizi. Sursele noastre spun că totul ar fi fost un motiv de răzbunare pentru că victima nu şi-ar fi achitat o datorie mai veche la unul dintre agresori.

În baza probatoriului administrat, s-a reținut faptul că, în zilele de 25 și 26 decembrie 2022 , patru persoane de 18, 27, 29 și 45 de ani, din Vișeu de Sus, ar fi atras doi tineri, de 22 și 23 de ani, din Vișeu de Sus, la domiciliul celei de 18 ani în Vișeu de Sus, unde era organizată o petrecere, și, ulterior, i-ar fi lipsit de libertate în mod ilegal.

În continuare, bănuiții i-ar fi înjosit pe cei doi tineri, forțându-i să recurgă la anumite acțiuni care să îi aducă într-o stare de umilință, agresându-i fizic, amenințându-i cu acte de violență, iar unei persoane vătămate i-ar fi sustras 400 de lei din portofel. Practic indivizii l-au forțat pe unul dintre tineri să îmbrace o rochie de mireasă și l-ar fi obligat să întrețină raporturi sexuale orale cu celălalt tânăr. Totodată, persoanele bănuite i-ar fi înregistrat cu telefoanele mobile pe cei doi tineri și fie ar fi făcut publice filmările, fie le-ar fi distribuit altor persoane.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

UMANITAR – O cățelușă cu doi pui au fost salvați, dar au nevoie de o familie adoptivă (foto)

Vasile Dale

Rechizitoriu DNA, protecție transportatori: Unul este din Maramureș – Lotul de 5 inspectori de trafic rutier au fost trimiși în judecată

Vasile Dale

FOTO. Accident în județul Satu Mare. Un șofer s-a răsturnat cu mașina

Redactie

1 mesaj

5533 februarie 19, 2023 at 1:55 pm

În primul rînd felicitări polițistului din vișeu de sus ,care a dat dovadă că iși face meseria bine , avînd în vedere imaginea poliției din vișeu pătată prin episodul celor 3 polițiști care au bătut și lipsit de libertate în mod abuziv , un tînăr din viseu de jos , speră-m ca acei polițiști să nu mai profeseze !!
Iar polițistului nostru care a descoperit acest caz , i urăm multă sănătate și felicitări !
Tineri care acum vor arest la domiciliu ,vor face iar acest episod din răzbunare , de aceeia sper ca instanța să își facă datoria împreună cu procurorul , și să ste-a ani buni la închisoare pentru ca aceste episoade să nu se mai repete , ar trebui măcar 10 ani de închisoare de unul ,avînd în vedere că 2 ani cad din prima dorece unul pentru buna comportare și unul pentru că v-a merge la muncă!!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult