BREAKING NEWSRecomandate

EXCLUSIV – INCIDENT GRAV ÎN BAIA MARE: 3 persoane tăiate cu cuțitul într-un apartament din Piața Revoluției. Motivul este halucinant (actualizare)

Incident grav în această seară într-un apartament din zona Piața Revoluției din Baia Mare. Din informațiilor noastre se pare că un tânăr a suferit o depresie după ce iubita l-ar fi părăsit. Tânărul ar fi fost abătut toată ziua, iar în această seară a pus mâna pe un cuțit cu care a spus că se omoară.

S-a tăiat în zona inimii moment în care sora lui a sărit să îi ia cuțitul. Aceasta s-a tăiat la nivelul mâinii. Cumnatul tânărului a sărit și el să îi ia cuțitul, dar și acesta s-a tăiat.

În cele din urmă echipaje ale poliției și ambulanței au sosit la fața locului. Cei trei au fost transportați la UPU SMURD a Spitalului Județean de Urgență Baia Mare.



Polițiștii au deschis o anchetă.

Ce spune IPJ Maramureș: Tentativă de suicid în Baia Mare

Aseară, 27 martie, la ora 20.47, polițiștii Biroului de Ordine Publică Baia Mare au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că un bărbat a avut o tentativă de suicid.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat apelanta, care a relatat faptul că, în timp ce se afla în bucătărie, un bărbat, de 31 de ani, a luat un cuțit cu care a încercat sa se sinucidă. În acel moment, apelanta și un alt bărbat au intervenit pentru a-l deposeda de cuțit, moment în care ambii au fost răniți ușor în zona mâinilor. 

Cele trei persoane implicate în eveniment au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. 

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Te-ar putea interesa si

FOTO. DANIELA, tânăra implicată în tragedia din Oaș este în stare critică la Spitalul Județean Baia Mare. Sergiu a decedat pe loc

Vasile Dale

Horia Crișan, fost jurnalist și antrenor de handbal, a încetat din viață

Vasile Dale

ACTUALIZARE: Impact violent la intrare în Baia Sprie pe DJ184. Trei mașini implicate. Ce spune IPJ Maramureş (galerie foto)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult