BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

ULTIMĂ ORĂ: Paramedicul voluntar a fost arestat preventiv! El a ucis cu mașina un om și a fugit

Astăzi magistrații Judecătoriei Baia Mare au dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile a inculpatului Cristaudi Alberto (45 ani). Acesta a fost dus în arestul IPJ Maramureș.

Vă reamintim că paramedicul voluntar, fost salvamontist, a accidentat mortal un bărbatul din Lăpușel în vârstă de 47 ani care a traversat neregulamentar DN1C. După accident șoferul a părăsit locul accidentului fiind identificat de poliție câteva ore mai târziu.

Ce spune instanța

CRISTAUDI ALBERTOInculpat

Tip soluție: Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare sub nr. 2267/P/2023, din data de 16.05.2023. În baza art. 226 Cod procedură penală raportat la art. 223 alin. 2 Cod procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului C. A. cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de părăsire a locului accidentului, prevăzută de art. 338 alin. 1 Cod penal, pentru o perioadă de 30 zile, de la data de 16 mai 2023 până în 14 iunie 2023 inclusiv. Respinge solicitarea inculpatului, prin apărător, de a se dispune împotriva sa măsura preventivă a arestului la domiciliu sau cea a controlului judiciar. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 16.05.2023, ora 12:30..

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

RUTIERE: Alcoolemii record în cazul a doi bărbați, dosare penale pentru infracțiuni rutiere

Redactie

FOTO: Impact între două autoturisme la Sighetu Marmaţiei

Redactie

A SCHIMBAT ȚIGĂRILE CU RUMEGUȘ – Fosta șefa a Postului de Poliție Bârsana rămâne în arest preventiv pentru încă 30 de zile

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.