BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV: MADE ÎN ROMÂNICA – Procurorii și polițiștii fără ”sânge în instalație” l-au lăsat LIBER. Cine este ”pușcașul” din Baia Mare?

Revenim cu detalii și informații incredibile despre incidentul petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică în Baia Mare. Vă reamintim că, în jurul orei 2.30, polițiștii au fost sesizați prin 112 despre faptul că un individ a tras două focuri de armă dintr-un autoturism de culoare gri spre un alt autoturism aflat în trafic. Individul a fost prins.

Testarea cu aparatul DRUGTEST acesta a indicat prezenta a trei substanțe interzise în organismul principalului suspect: cannabis, metamfetamină și cocaină. În mașină au fost găsite trei pistoale de tip air-soft, muniția aferentă și un pliculeț cu o substanța sub formă de cristale.

A fost deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe, deținere de substanțe interzise și amenințare.

Răzvănică fără frică, liber ca pasărea cerului

Informațiile despre incident au apărut în presa locală după ce site-ul nostru a publicat în exclusivitate imagini foto și video de la fața locului. Dar cine este suspectul? Nimeni altul decât un bărbat în vârstă de 32 de ani, cercetat în mai multe dosare penale. Vă reamintim doar câteva.

În martie 2023, Răzvănică împreună cu alți trei indivizi au incendiat un autoturism pe strada Păltinișului din Baia Mare. Doi dintre ei au fost arestați preventiv. Interesant este că Răzvănică a scăpat fără nicio măsură preventivă!

În august 2023, același individ a provocat un scandal uriaș pe o terasă din Centrul Vechi al municipiului Baia Mare. A fost dus la audieri, iar în sediul Poliției MunicipiuluI Baia Mare ar fi devenit recalcitrant, astfel că a fost dus la Spitalul de Psihiatrie din Sighetu Marmației. A fost apoi lăsat liber.

www.vasiledale.ro vă mai prezintă câteva fotografii de la un incident petrecut tot în luna martie a acestui an. Același individ ar fi fost filmat în timp ce se certa cu mai multe persoane. Apoi nervos a luat un bolovan și l-a aruncat înspre o femeie. Nu a fost depusă nicio plângere despre acest incident.

Surse judiciare spun că același individ ar fi provocat un scandal uriaș și în spital după ce o persoană din familie ar fi decedat după a fost internat cu Covid-19.

Duminică săltat și dus iar la audieri

Culmea-culmilor este și faptul că individul a fost audiat la sediul Poliției și a fost lăsat liber. După ce știrea a apărut în spațiul public polițiștii l-au săltat și l-au dus iarăşi la sediu pentru audieri. Nu doar pe el, ci au dus la audieri și mai mulți martori, dar și persoana agresată.

La final…, incredibil, suspectul a fost din nou lăsat LIBER. Din punctul nostru de vedere (și suntem convinși că al majorității cetățenilor) avem procurori și polițiști ”fără sânge în instalație”. EI SUNT PRINCIPALII VINOVAȚI PENTRU CĂ BAIA MARE, și Maramureșul în general, a ajuns ”RAIUL INFRACTORILOR”. Toți scapă fără stres, nimănui nu îi mai este frică de absolut nimic. Oare când se va aplica legea și la noi? Cu astfel de ”autorități” suntem convinși că NICIODATĂ sau poate doar atunci când vor începe să moară oameni nevinovați…

PS. Așteptăm să ne mai scrie ”anonim” să ștergem știrea… că de nu…

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

Precizări din partea conducerii Spitalului Judeţean de Urgenţă din Baia Mare legate de masa servită pacienţilor

Vasile Dale

INTERVENŢIE DE URGENŢĂ LA IZVOARE: Tânăr rănit grav la muncă în pădure după ce a tăiat un lemn și i-a căzut în cap. Au intervenit salvatorii montani

Redactie

Floraria de Vis, o florarie online pentru fiecare gust

Redactie

5 mesaje

dan septembrie 18, 2023 at 1:45 pm

Am mai spus, ori e agent sub acoperire (dar nu vedem rezultatele unor actiuni) ,ori e in cirdasie cu politia, oriri politia este incompetenta. Ce mai cauta in oras, in loc sa planteze flori la Gherla?

Raspunde
Q noiembrie 18, 2023 at 2:32 am

Plantauai tu flori la Auschwitz

Raspunde
lesc septembrie 19, 2023 at 7:44 am

Cand politistilor si procurorilor le e frica de un golan, la ce ne mai putem astepta? la moarte si umilire fiecare dintre noi.

Raspunde
Stefan septembrie 20, 2023 at 9:29 pm

Nu imi vine sa cred. In ce tara trăim. Ce face politia din Baia Mare? Cum poti sa lasi liberi drogații sa faca atatea peripeții? Rusine autorităților. Feriți-vă cat puteți de asemenea indivizi

Raspunde
A CINCEA ZI DUPĂ… ”SCRIPTURI”: ”Pușcașul” a fost săltat – Procurorii și polițiștii băimăreni și-au făcut curaj și l-au reținut pentru 24 de ore (EXCLUSIV) – Stiri din Maramures septembrie 21, 2023 at 3:49 pm

[…] EXCLUSIV: MADE ÎN ROMÂNICA – Procurorii și polițiștii fără ”sânge în instalație”…EXCLUSIV VIDEO: Interlopul Șoarecu urmărit în trafic cu focuri de armă în Baia Mare. Poliția și mascații au găsit 3 pistoale în mașina atacatorului, dar suspectul a fost lăsat liber (ACTUALIZARE) arestul polițieiarmăbaia mareipj maramureșmaramureșpolitieprocurorirăzvanreținutstiri baia marestiri maramurestrafic baia mareDistribuie0 stirea anterioara […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.