BREAKING NEWSRecomandate

EXCLUSIV FOTO: Jandarmii l-au demascat, procurorii l-au lăsat liber. Pedofil printre copii la concertele de la Value Center

În 7 martie 2024, adică acum o lună de zile vi-l prezentam pe Fănică. Un individ dubios, un recidivist condamnat pentru pedofilie. Mai mult, atunci individul a fost identificat în compania a trei minori, băieți. Numele unuia dintre ei îl avea tatuat pe braț. Și nu este tot: în mobilul individului au fost găsite imagini cu mai mulți băieți minori. Atunci, bărbatul a recunoscut că întreținerea relații sexuale cu minorul a cărui nume îl avea tatuat pe braț.

Individul a fost dus la audieri iar pe numele lui a fost deschis dosar penal. Numai că domnii procurori au făcut ceea ce știu ei mai bine să facă: l-au lăsat în libertate sub control judiciar!!! Cu alte cuvinte: mai puține hârțogării, mai puțină muncă, mai puține bătăi de cap. Un sistem judiciar efectiv abject din punctul nostru de vedere.

Unde-l găsim astăzi pe individul condamnat pentru pedofilie? PRINTRE COPII!!! La concertele de la Value Center din Baia Mare. Efectiv fără nicio frică, fără niciun resentiment individul se învârte doar printre minori. Noroc că mai sunt instituții ale statului care își mai fac meseria în țara asta: Jandarmeria.

Echipajul de jandarmi de la IJJ Maramureș l-a legitimat! Nu au găsit nimic suspect la el așa că au fost nevoiți să îl lase în pace. Totuși au stat cu ochii pe el. Cel puțin acest lucru ne-au transmis cititorii noștri care ne-au și transmis o fotografie cu bărbatu condamnat pentru pedofilie. Oare când vor fi trași de urechiușe și magistrații țării noastre? Oare când vor răspunde din propriul buzunar atunci când nu își fac meseria ca la carte? Greu de spus.

În final trebuie să vă mai reamintim și cazul prezentat tot de noi în exclusivitate. Caz în care un act sexual cu un minor (14 ani) se finalizează doar cu cercetare în libertate. Fără nicio măsură preventivă!!! Am ajuns o țară de râsul curcilor, cu un sistem judiciar… mă repet… efectiv ABJECT.

Citește și:

Te-ar putea interesa si

COVID-19: DE LA ORA 0.00 – Ucraina închide granițele cu România

Vasile Dale

Europarlamentari din Spania, Bulgaria, Germania și România au efectuat o vizită în Maramureș, pe șantierul Podului peste Tisa

Vasile Dale

PTF PETEA: Depistat cu substanţe interzise la controlul de frontieră (foto)

Vasile Dale

3 mesaje

Parinte aprilie 7, 2024 at 9:24 pm

Merita CASTRAT.

Raspunde
dan aprilie 8, 2024 at 7:11 am

Daca pruncul unui procuror ar fi picat victima cetateanului, acesta nu mai vedea soarele decit printre gratii. Dar asa…

Raspunde
lesc aprilie 8, 2024 at 12:28 pm

Interesul magistratilor sta in salarii nesimtite, pensii si mai nesimtite, si munca cat de putina. in rest, las ca merge si asa.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.