BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Codrului

EXCLUSIV – Au săltat și reținut doi adolescenți: Mascații din Satu Mare au descins la gospodării din Sălsig și Coltău (actualizare)

Luptătorii Serviciului de Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Satu Mare efectuează în această dimineață percheziții pe raza județului Maramureș, în Țara Codrului.

Conform informațiilor noastre perchezițiile sunt coordonate de un procuror din cadrul Parchetului Satu Mare și participă pe lângă mascați și polițiștii de la Poliția Animalelor.

Sunt trei dube ale mascaților prezente într-o comunitate din Sălsig. Deocamdată nu s-a precizat motivul pentru care a fost emis mandatul de percheziție.

ACTUALIZARE

Doi tineri, unul de 16 ani și altul de 19 ani au fost reținuți de polițiștii sătmăreni în urma unor percheziții desfășurate în județul Maramureș, scriu colegii de la PresaSM.ro. Procurorii din Carei îi cercetează pe cei doi într-un dosar care vizează furt calificat, tăinuire dar și conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Polițiștii sătmăreni au descins ieri la trei locuințe din județul Maramureș, în localitățile Coltău și Sălsig. Procurorii de pe lângă Judecătoria Carei efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, tăinuire, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul neînmatriculat.

La percheziții, polițiștii au descoperit o trotinetă electrică, o bicicletă, un motoscuter, plăcuțe cu numere de înmatriculare provizorii, precum și diverse unelte folosite în construcții.

Astfel, s-a luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un minor de 16 ani și un tânăr de 19 ani, ambii din județul Maramureș.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Poliției Carei și Poliției Tășnad, precum și al Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș.

Te-ar putea interesa si

Ucraineni atacați cu pietre după ce au lovit cu mașina un copil de 10 ani, în Dej

Vasile Dale

VIDEO: Maneliștii au luat cu asalt Maramureșul: Adrian Copilul Minune și Carmen de la Sălciua, în vacanță Borșa și Moisei

Vasile Dale

TRADIŢII MARAMUREŞENE ÎN CAPITALĂ: Ansamblul Cosăul din Budești, pe scena Târgului de Crăciun din Bucureşti

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.