BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Chioarului

EXCLUSIV: TENTATIVĂ LA OMOR – Scandal monstru pe calea Mireșului din Șomcuta Mare. Un bărbat în comă la spital (actualizare)

A fost scandal uriaș azinoapte în jurul orei 3.00 pe calea Mireșului din Șomcuta Mare. Conform informațiilor noastre în altercație au fost implicate mai multe persoane. Se pare că una dintre ele a fost grav rănită.

Inițial la fața locului au fost trimise echipajele ambulanței și poliției din Șomcuta Mare. Numai că datorită numărului mare de persoane prezente la fața locului, s-a cerut sprijin de la Baia Mare.

Conform informațiilor noastre victima este în comă la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare. Principal suspect este un tânăr a fost ridicat de poliție și dus la audieri. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș. Se pare că acuzațiile sunt extrem de grave: tentativă la omor, distrugere și violare de domiciliu.

Ce spune Poliția

La data de 25 august a.c., ora 02.30, Poliția Orașului Șomcuta Mare a fost sesizată prin apel 112 despre faptul că, în curtea unui imobil de pe strada Mireșului, din oraș, a avut loc un scandal între mai multe persoane.

Deplasați de urgență la fața locului și din primele verificări efectuate a reieșit faptul că, în urma unei altercații și a unor discuții contradictorii, un bărbat, de 32 de ani, ar fi fost agresat fizic.

De asemenea, ar fi fost constatate distrugeri ale geamurilor exterioare ale imobilului unde a avut loc altercația.

Victima a fost transportată de urgență la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate, unde a rămas internat.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș, efectuează cercetări pentru stabilirea stării de fapt și luarea măsurilor legale.

foto principal arhivă cu titlu ilustrativ

Citește și:

https://vasiledale.ro/2023/11/18/exclusiv-video-bataie-ca-n-filme-pe-calea-miresului-din-somcuta-mare-politistii-au-chemat-mascatii-actualizare

https://vasiledale.ro/2024/07/11/exclusiv-video-inarmat-si-in-pielea-goala-a-amenintat-cu-moartea-politistii-au-intervenit-mascatii-la-somcuta-mare

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT: UN SOFER S-A ROSTOGOLIT CU MASINA IN FATA POLITIEI MUNICIPIULUI BAIA MARE (FOTO – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

TRAGEDIE: O femeie din Ciocotiș a fost accidentată mortal în Păulean pe DN19

Vasile Dale

POLIȚIA MARAMUREȘ: Poliţistul anului 2019 este agent şef Nichita Sorin-Alexandru, şeful Postului de Poliţie Comunal Asuaju de Sus. A prins un criminal deși era în concediu

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.