BREAKING NEWSEveniment

PROTESTE: Grefierii din toate instanțele aparținătare Curții de Apel Cluj au oprit munca

Personalul auxiliar din cadrul Tribunalului Maramureş a iniţiat în cursul acestei dimineţi un protest spontan, protest care se va desfăşura în mod concret prin întreruperea programului de lucru între orele 10.00-12.00 şi adunarea în holul principal al instanţei, parter, Palatul Justiţiei. Ne dorim să fiţi alături de noi, pentru a ne asculta doleanţele.

Judecătoria Sighetu Marmației

Sunt grefier la Judecatoria Sighetu Marmatiei, incepand de azi se organizeaza proteste. Am facut poze, puteti sa le preluati şi sa le distribuiti. Acest aspect se întâmplă pe toata raza Curtii de Apel Cluj, iar sindicatul ne-a cerut să luăm legătura cu presa, iar eu m-am gandit la dvs.

Revendicări

– Neplata integrală a salariilor timp de 7 luni

– Rezultatul întâlnirii de ieri 7 decembrie 2023 de la MFP în urma căreia reprezentanților sindicali li s a comunicat faptul ca nu se vor aloca bani pentru plata integrală a salariilor și nici pentru achitarea transelor scadente în anul 2023 din hotărâri judecătorești și acte administrative

Te-ar putea interesa si

Galerie foto: A apărut o nouă groapă de gunoi la marginea municipiului Baia Mare. Garda de Mediu doarme

Vasile Dale

ACTUALIZARE: Trei imigranți au terorizat călătorii din trenul Timișoara – Baia Mare. Trebuiau să ajungă la Șomcuta Mare. Ce spun poliţiştii de frontieră (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

IDENTIFICAT ŞI REŢINUT: Un băimărean de 20 de ani şi-a agresat şi tâlhărit amicul de pahar

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.