EvenimentRecomandate

TĂUŢII MĂGHERĂUŞ: ACCIDENT RUTIER PE DRUMUL EUROPEAN E 58, ÎN ZONA DURA, SOLDAT CU O PERSOANĂ ÎNCARCERATĂ (GALERIE FOTO – ACTUALIZARE)

Un accident rutier deosebit de grav s-a petrecut în după-amiaza zilei de joi, 18 ianuarie, pe drumul european E 58, în Tăuţii Măgherăuş, în zona Dura, soldat cu o persoană încarcerată.

La faţa locului s-au deplasat echipaje de intervenţie ale pompierilor, ambulanţei şi poliţiei.

În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme, care din cauza unor manevre greşite s-au ciocnit frontal, apoi s-au izbit de parapetele de pe marginea şoselei.

ACTUALIZARE

A părăsit locul accidentului, dar a fost depistat rapid de poliţişti: Pe D.N.1C, între Baia Mare şi Tăuţii Măgherăuş, s-a produs un accident de circulaţie cu o victimă iar şoferul vinovat de producerea lui şi-a continuat deplasarea. În urma sesizării prin SNUAU 112, poliţiştii Serviciului Rutier s-au deplasat de urgenţă la locul indicat pentru a efectua verificări iar şoferul care a părăsit locul faptei, un polonez de 43 de ani, a fost oprit la scurt timp de poliţişti, pe raza localităţii Săbişa.

Cercetările efectuate  au relevat că polonezul, care conducea o autoutilitară, nu s-a asigurat pe o porţiune de drum în rampă, în momentul în care circulaţia revine la o bandă, şi a acroşat un autoturism condus în aceeaşi direcţie de mers de un băimărean de 29 de ani. Maşina condusă de băimărean a derapat, a ajuns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism condus regulamentar de un sătmărean de 28 de ani. După producerea accidentului, şoferul care a provocat producerea accidentului şi-a continuat deplasarea până pe raza localităţii Săbişa, unde a fost oprit şi identificat de un echipaj din cadrul Poliţiei Oraşului Seini.

Şoferul din Baia Mare a fost rănit şi transportat la spital, unde a rămas internat. Acesta nu a putut fi testat cu aparatul etilotest însă i-au fost recoltate probe pentru a se stabili dacă în momentul producerii accidentului se afla sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe interzise. Ceilalţi doi conducători auto au fost testaţi de poliţişti iar rezultatul a fost zero în ambele cazuri.

Până la finalizarea cercetării la faţa locului şi a degajării autovehiculelor avariate, traficul a fost restricţionat pe o bandă pentru aproximativ o oră şi 30 minute.

 

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: Un bărbat din Băița a fost găsit spânzurat în pădurea de lângă lacul Nistru (actualizare)

Vasile Dale

Firma de curierat Fast Despatch Logistics LTD plătește 1600 lire lunar șoferilor care caută un loc de muncă serios și stabil

Redactie

EXCLUSIV CITITORI – IMAGINI ÎNGROZITOARE / ACTUALIZARE: Un tânăr a fost bătut și aruncat în cap de pe scările unui club din Baia Mare (VIDEO – interviu cu victima)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.