Maramuresul Istoric

ACCIDENTATĂ DE 8 MARTIE LA VIŞEU DE SUS: Femeie accidentată în urma neasigurării la pornirea de pe loc

Joi, 8 martie, la or 17.30, Poliţia Vişeu de Sus a fost sesizată despre faptul că pe strada 9 Mai din localitate a avut loc un accident de circulaţie cu o victimă.


Din primele verificări efectuate, poliţişti au constatate următoarele: un conducător de 37 de ani din judeţul Mureş, care a oprit o autoutilitară pe sensul opus de mers, în dreptul unui autoturism parcat, la pornirea de pe loc, nu se asigură suficient, moment în care surprinde şi accidentează o femeie de 56 de ani din localitate, care intenţiona să urce într-un autoturism.

În urma producerii accidentului femeia a fost accidentată şi a fost transportată cu un mijloc auto propriu la spitalul din localitate. Atât conducătorul auto cât şi victima au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

Poliţiştii continuă cercetările.

Te-ar putea interesa si

CORONAVIRUS: 37 de maramureşeni, carantinaţi o parte în Borşa, alţii în Satu Mare

Vasile Dale

EXCLUSIV: AVEȚI MARE GRIJĂ – Un tânăr din Poienile de Sub Munte a fost înșelat cu 1.005 euro printr-un anunț postat pe facebook

Redactie

Posibil suspect implicat în dispariția Melindei, fata de 13 ani dispărută șapte zile în Sighetu Marmației, este audiat de poliție

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.