BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Chioarului

IN PASUL MESTEACAN: UN TIR INCARCAT CU BUSTENI S-A RASTURNAT PE DN1C. COPILUL SOFERULUI DUS LA SPITAL (GALERIE FOTO)

Un accident de circulatie s-a produs astazi in jurul orei 10 pe drumul national 1 C Baia Mare – Dej, in Pasul Mestecan.

Traficul rutier s-a desfasurat cu dificultate pe o singura banda dupa ce soferul unui autotren incarcat cu busteni s-a rasturnat pe carosabil iar bustenii s-au imprastiat.

Politistii din Somcuta Mare au dirijat traficul rutier alternativ pe un singur fir pana cand la fata locului a sosit o macara pentru a ridica TIR-ul dar si bustenii de pe sosea.

Accidentul s-a produs pe urcarea dinspre Dej spre Baia Mare. Politistii au stabilit ca transportul era legal, totusi soferul a fost sanctionat contraventional pentru neadaptarea vitezei in curba deosebit de periculoasa.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN1C (E58Baia Mare – Dej, la km 110+700 de metri, în zona localităţii maramureşene Mesteacăn, un autotren încărcat cu lemne s-a răsturnat pe carosabil. Din acest motiv, traficul rutier se desfăşoară pe un fir, alternativ. Pasagerul din vehicul (copilul şoferului, 13 ani) a fost tranportat la spital, acuzând dureri în zona umărului. Din fericire acesta nu a ramas internat.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Furtună cu particule de steril peste Satu Nou de Sus și Săsar. Oamenii sunt otrăviți cu bună știință iar Garda de Mediu doarme în papucii statului

Vasile Dale

ACCIDENT GRAV LA SATULUNG / ACTUALIZARE: Patru victime după ce o maşină s-a izbit de o casă din lemn. Ce spune IPJ Maramureş (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

S-A DESCHIS SEZONUL ESTIVAL LA CEL MAI CĂUTAT ȘTRAND DIN NORDUL ȚĂRII. Anul trecut a avut peste 300.000 de turiști

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.