BREAKING NEWSNationalRecomandate

FOTO/VIDEO – Tânăr găsit inconștient într-un BMW pe mijlocul drumului la Gherla. La volan un băimărean beat

O mașină oprită duminică dimineața pe mijlocul drumului, la ieșirea din Gherla spre Mintiu Gherlii, a atras atenția trecătorilor.

Au intervenit la evenimentul de pe strada Mintiului echipaje de poliție și Poliția Locală, care au găsit în interiorul autoturismului două persoane, care nu răspundeau. S-a cerut ajutorul pompierilor de la SVSU Gherla pentru a deschide mașina. Pompierii au intervenit în jurul orei 6,30 și s-a reușit coborârea unui geam de la portieră.

Pe bancheta din spate a mașinii se afla o persoană inconștientă, care a fost preluată de un echipaj medical de ambulanță și transportată la spital.

Șoferul autovehicului, un bărbat de 27 de ani, din Baia Mare, județul Maramureș, a fost test de polițiști cu aparatul etilotest, care a arătat o valoare de peste  0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital pentru recoltare de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Localnicii spun că mașina a ajuns în zonă în jurul orei 4,30, venind dinspre Gherla, a făcut o manevră de întoarcere în parcarea din apropiere, a revenit pe șosea și a rămas pe loc, pe mijlocul drumului, până s-a făcut ziuă.

Sursa: text, foto și video – GherlaInfo.ro.

Te-ar putea interesa si

Vrei să fi voluntar UPU-SMURD? Te așteptăm să ni te alături

Vasile Dale

FOTO: Accident violent pe DN1C la ieșirea din Recea. Carosabil alunecos

Vasile Dale

SUPĂRĂRI DE POLITICIAN – Liviu Marian Pop, retras de PSD de pe lista de la parlamentare. Acesta își întreabă prietenii de pe Facebook ce să se facă

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.