Recomandate

ACADEMIA DE POLIȚIE: Maramureșeanul Ionuț Cozma, mezinul „plutonului 5”, desemnat Mister BOBOC 2019 (FOTO)

Recent a avut loc la Academia de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” Balul Bobocilor 2019. La concurs s-a înscris si maramureșeanul Ionuț Cozma.

”Sunt Ionuț Cozma, mezinul plutonului 5 și totodată instructorul de Kickboxing de la ora de sport” – este prezentarea maramureșeanului care a fost declarat admis la Academia de Poliția ”Alexandru Ioan Cuza” București cu media 9.40 (a doua medie din Academie).

Ionuț Cozma a absolvit Colegiul Național Vasile Lucaciu Baia Mare, a practic 7 ani de Kickboxing la Academia Gladiators din Baia Mare. Este un tânăr serios, muncitor. ”Câteva din pasiunile mele sunt sportul și dansul…am să mă asigur ca veți vedea la bal despre ce vorbesc!! ” a continuat moroșanul nostru.

Și într-adevăr toată lumea a văzut.

La final, a fost declarat Mister Boboc 2019 al Academiei de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” București. Felicitări”

Sursa foto: Facebook.com/Academia de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” București

Te-ar putea interesa si

ACTUALIZARE: Femeie de 78 de ani, dispărută din Cătălina. A fost găsită decedată

Redactie

EXCLUSIV: VIOLATE LA MARGINEA UNEI PĂDURI: Borșeanul care a violat două adolescente a fost condamnat la 11 ani și două luni de pușcărie

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Lupte de stradă între poliție și doi tineri pe DN1C la Satulung. Încătușați în trafic după un pont primit la 112. Șoferul pozitiv la cinci substanțe interzise

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.