EvenimentMaramuresul Istoric

BUCURIE DE NEDESCRIS: Sindicaliștii de la SNPR Decus au adus zâmbete pentru șase copii ai unei familii nevoiașe din Vişeu de Sus (FOTO)

Ca în fiecare an, sindicaliștii de la SNPR Decus Maramureș aduc un zâmbet pe chipurile copiilor din familiile nevoiașe ale județului.

”Astăzi am hotărât după ce am avut o discuție cu un coleg să mergem să vedem o familie nevoiașă din Vişeu de Sus, cu mulți copii și cu o situație materială precară. DECUS Maramureș dorim să facem sărbători frumoase acestor familii, iar astăzi a fost începutul.

Familie pe care am văzut-o astăzi este formată din mamă (unic întreținător) și șase copii. Mama nu lucrează. Cei șase copii au vârste între 7 luni și 9 ani (băiețel – 9 ani, băiețel – 8 ani, fetiță – 8 ani, fetiță – 7 ani, fetiță – 6 ani, fetiță – 7 luni).

Cele șapte suflete trăiesc într-o singură cameră iar lângă aceasta este o bucătărie mică și o cameră de baie foarte, foarte mică.

Noi astăzi am făcut un prim pas și le-am adus zâmbete uriașe pe chipurile celor mici. Totuși, cine dorește să fie alături de noi o poate face oricând. Avem nevoie de haine pe copii, un aspirator, un cuptor cu microunde, o mobilă de bucătărie, alimente, dulciuri”, ne-a declarat Ion Tomoiagă, președintele DECUS Maramureș.

Comenteaza cu Facebook

Te-ar putea interesa si

CARANTINĂ ZONALĂ pentru comuna Groși, cu localitățile aparținătoare Groși, Ocoliș și Satu Nou de Jos

Redactie

OMOR LA FINTEUSUL MARE: BARBAT GASIT DEZBRACAT SI PLIN DE SANGE IN PAT DE MAMA LUI. AUTORITATILE AU TINUT STIREA SUB PRES (EXCLUSIV – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

OPRIȚI DIN DRUMUL LOR ILEGAL SPRE SPAȚIUL SCHENGEN: Doi cetățeni din Armenia, depistaţi de poliţiştii de frontieră la Rona de Sus

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.