BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

FOTO EXCLUSIV: Șoferul unui TIR beat criță s-a răsturnat cu mastodontul plin cu cherestea la Moisei – actualizare

Un accident de circulație soldat din fericire doar cu pagube materiale s-a produs pe DN18 pe raza localității Moisei. Șoferul unui autotren care transporta cherestea s-a răsturnat iar întreaga masă lemnoasă s-a împrăștiat pe carosabil și în șanț.

Conform primelor informații bărbatul de la volan ar fi declarat faptul că o denivelare a carosabilului ar fi creat balans și astfel ar fi pierdut controlul volanului, răsturnându-se.

Numai că odată ce polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest cauza producerii evenimentului rutier a fost extrem de clară: urcase beat la volan. Etilotestul a indicat 0,83 mg/ l alcool pur în aerul expirat.

Șoferul a fost condus la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice de sînge în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele lui a fost deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducere sub influența băuturilor alcoolice.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Ieri, 05 iulie, ore 17.00, polițiștii au intervenit la un accident rutier produs pe raza orașului Vișeu de Sus.

La fața locului, polițiștii au identificat o autoutilitară care prezenta avarii și pe conducătorul acesteia, un bărbat de 46 ani, din Săliștea de Sus.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că, în timp ce conducea autoutilitara, tractând o semiremorcă încărcată cu material lemnos, șoferul a părăsit partea carosabilă cu roțile din dreapta, a intrat în balans, după care s-a răsturnat pe stânga direcției sale de mers, respectiv Vișeu de Sus – Moisei.

În urma impactului nu au existat victime omenești, doar pagube materiale.

Conducătorul auto a fost testat etilotest, rezultatul fiind 0.83 mg/l alcool pur in aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Orășenesc Vișeu de Sus, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Furt de arbori identificat de polițiștii din Sarasău

Redactie

La mulți ani tuturor maramureșenilor și jandarmilor care poartă numele Sfântului Apostol Andrei!

Vasile Dale

VIDEO – ACCIDENT AVIATIC: Un elicopter rusesc s-a prăbuşit la Săpânţa. Pilotul a decedat (galerie foto şocantă)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.