BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Băimăreancă sechestrată într-un apartament de pe strada Gării pentru a o viola. Suspectul dus la audieri (actualizare)

Incident grav în această seară pe strada Gării din Baia Mare. O femeie care a intrat într-un apartament pentru a face servicii de curățenie a cerut ajutor la 112 după ar fi fost sechestrată de un bărbat. Practic individul nu ar mai fi lăsat-o pe femeie să părăsească apartamentul.

Imediat la fața locului au fost trimise echipaje ale Poliției Municipiului Baia Mare, care au aplanat situația. Suspectul a fost ridicat și dus la sediul Poliției pentru audieri și pentru clarificarea situației.

ACTUALIZARE IPJ Maramureș

Azi, 27 februarie, la ora 18:41 polițiștii din Baia Mare au fost sesizați prin S.N.U.A.U.112 și ulterior prin plângere de către o femeie de 37 ani din Baia Mare, cu privire la faptul că în jurul orei 18:30, un bărbat de 68 ani din municipiu, ar fi sechestrat-o la domiciliu acestuia încercând să întrețină relații sexuale fără consimțământul său. Totodată bărbatul ar fi agresat-o fizic pe victimă.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiuniilor de lipsire de libertate și tentativă de viol.

ACTUALIZARE

Aseară, polițiștii băimăreni au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore a băimăreanului pe numele căriua tot ieri, s-a întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de lipsire de libertate și tentativă de viol.
Bărbatul a fost introdus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș.

Te-ar putea interesa si

CONCERT EXTRAORDINAR: 25 de ani de activitate a corului SEINELUL

Vasile Dale

PE ŞOSELELE DIN JUDEŢ: Mai mulţi şoferi s-au ales cu dosare penale după ce au fost depistați băuţi la volan

Redactie

SIGHETU MARMAŢIEI / FOTO: Sunt șofer de bemveu și mă doare-n… Un șofer nesimțit a blocat timp de zeci de minute accesul în cartierul Nucului

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.