BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Un autovehicul înmatriculat în Ucraina a ieșit de pe șosea și s-a oprit în gardul unei case din Sarasău

Un accident de circulație a avut loc astăzi după amiază pe drumul național 19 Sighetu Marmației – Huta Certeze, pe raza localității Sarasău.

Un autoturism înmatriculat în Ucraina, în care se aflau mai multe persoane de cetățenie ucraineană, a părăsit partea carosabilă și s-a oprit în gardul unui imobil. Aceștia au avut noroc uriaș pentru că în curte erau depozitate într-un rastel butelii pline cu gaz.

Decamdată nu se cunoaște exact cauza accidentului, nefiind exclusă oboseala acumulată de șofer. Evenimentul rutier s-a produs pe o porțiune de drum în aliniament, cu un carosabil uscat.

Se pare că ucrainenii trecuseră vama din Ucraina prin PTF Sighetu Marmației și se îndreptau spre PTF Petea pentru a mers spre o altă țară din Uniunea Europeană. Din fericire nimeni nu a fost rănit.

Fuga ucraienilor din fața războiului spre UE s-a oprit în România pentru moment. Și asta deoarece autovehiculul a fost avariat și va necesita reparații serioase.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO – Jaf în stil mare, în Maramureș. Hoți de combustibil, surprinși de o cameră de supraveghere în timp ce golesc rezervoarele unor utilaje de deszăpezire din Maramureș și Satu Mare

Vasile Dale

ÎN PRIMĂ INSTANȚĂ: 3 ani de închisoare și daune de peste 1,3 milioane euro pentru șoferul BMW-ului care a ucis o tânără în stația de autobuz de la Vivo Mall Baia Mare

Vasile Dale

CU AJUTORUL CELUI TÂLHĂRIT: Un băimărean, bănuit de comiterea unei tâlhării, a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.