BREAKING NEWSImportant

ANUNȚ: CJ Maramureș anunță ședință de dezbatere publică la sediul Primăriei Satulung

Consiliul Județean Maramureș, având sediul în municipiul Baia Mare, str. Gheorghe Șincai, nr. 46, jud. Maramureș, titular al Planul Urbanistic Zonal „Amenajarea unor platforme de compostare în vederea reducerii necesarului de depozitare (inclusiv amenajarea unei platforme pentru depozitarea deșeurilor biodegradabile și care nu pot fi supuse procesului de compostare)” și drum de acces, în județul Maramureș, comuna Satulung, localitățile Arieșu de Pădure și Hideaga, vă invită să participați la ședința de Dezbatere publică a alternativei finale de plan și a Raportului de mediu, în vederea obținerii avizului de mediu.

Ședința va avea loc în data de 24 iunie 2022, ora 10.00, la sediul Primăriei Comunei Satulung, situat în comuna Satulung, sat Satulung, nr. 128, jud. Maramureș.

Alternativa finală a planului și Raportului de Mediu pot fi consultate la sediul APM Maramureș, str. Iza nr. 1A, Baia Mare și la sediul Consiliului Județean Maramureș (Baia Mare, str. Gh. Șincai nr. 46, jud. Maramureș) de luni-vineri, între orele 9-14.

Vă invităm să participați la această ședință pentru a vă face cunoscute observațiile și sugestiile pe marginea subiectului anunțat.

Președinte, Ionel Ovidiu Bogdan

Te-ar putea interesa si

EVENIMENTE RUTIERE: Şişeştean prins băut la volan… fără permis şi un bărbat din Săpânţa a ajuns după gratii pentru infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere

Vasile Dale

FOTO/VIDEO: TIR răsturnat în Lăpuşel. Exista scurgeri de combustibil. Haos pe toate drumurile din Maramureş – ACTUALIZARE

Redactie

EXCLUSIV FOTO: Ionuț, Corina, Irina (toți din Baia Mare) și un tânăr din Vișeu – ei sunt tinerii care au murit în Azilul Groazei din Mureș! DGASPC Maramureș a ascuns moartea lor!!!

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.