BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandateTara Chioarului

EXCLUSIV VIDEO: Un militar aflat în trecere a sărit în ajutor – Impact între trei mașini între Hărnicești și Deșești. Impact între un camion și un autoturism și la Valea Chioarului

Două evenimente rutiere s-au produs în urmă cu puțin timp pe drumul care leagă localitățile Desești de Hărnicești. Trei autoturisme au fost implicate în acest carambol. Din fericire nimeni nu a fost rănit. Un militar aflat în trecere a oprit imediat când a văzut accidentul și a întrebat dacă are cineva nevoie de ajutor.

Un alt accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp (11.15) pe drumul național 1 C pe raza localității Valea Chioarului. În accident sunt implicate un autoturism și un autocamion. Din fericire nimeni nu a suferit leziuni corporale.

Trei constatări pe alcool

Ieri, polițiștii Serviciului Rutier Maramureș, cei ai Secției 7 Suciu de Sus și ai Secției 4 Leordina, au identificat pe D.N. 1C, D.J. 171 și D.N.18 trei conducători auto în vârstă de 44, 56 și 70 de ani din Târgu Lăpuș, Satu Mare și Ruscova , care au condus autoturisme aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării acestora cu aparatul etilotest, au rezultat valori de 0,64 0,78 și 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Celor trei le-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei și sunt cercetați pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: ULTRAJ – Polițist lovit cu bolovani pe Pirită transportat la UPU SMURD. S-au tras 2 focuri de armă. Mascații de la Poliție și Jandarmerie scotocesc zona (actualizare 2)

Vasile Dale

DNA: Avocat din Baroul Maramures trimis in judecata pentru complicitate la șantaj. AFLA CE A FACUT

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Un Mercedes a ars ca o torță la Hărnicești. Proprietarul tocmai ieșise de la mecanic

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.