BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Lapusului

Galerie foto: Weekend-ul mașinilor ajunse prin șanțuri. Un adolescent de 18 ani rănit la Dămăcușeni

Ieri și astăzi trei autoturisme au ajuns de pe șosea direct prin șanțuri. Din fericire nu s-au înregistrat persoane rănite grav. Doar într-un singur caz un adolescent în vârstă de 18 ani din Baia Mare a suferit leziuni corporale ușoare. Pagubele materiale în schimb au fost importante.

Primul eveniment a avut loc pe DN1C între pădurea Stejarul și Șomcuta Mare. Mai mulți șoferi au reclamat faptul că pe o porțiune destul de importantă din DN1C carosabilul este plin de gropi pe care nici nu ai pe unde le evita. Acolo, un autoturisme a ajuns în decor. Nu se știe încă dacă gropile au fost cauza accidentului. Cert este faptul că nimeni nu a fost rănit.

Un alt eveniment rutier s-a înregistrat pe DJ184 între Budești și Cavnic. Un autoturism a părăsit partea carosabilă și s-a oprit în șanțul adânc de pe marginea șoselei reabilitate nu demult. Nimeni nu a fost rănit.

În fine, azinoapte, în jurul orei 2.00 în centrul localității Dămăcușeni, pe DJ171, s-a produs un alt accident rutier. Un șofer în vârstă de 24 de ani din Suciu de Jos a părăsit partea corasibilă, a distrus un indicator rutier, a lovit un podeț din beton și s-a oprit în șanț. Un tânăr de 18 ani din Baia Mare a suferit leziuni corporale minore. Șoferul a fost testat rezultatul fiind negativ. S-a deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

DJ171 Dămăcușeni – Rogoz

Te-ar putea interesa si

TRAGEDIE ÎN MUREŞ: Un tânăr şofer de TIR din Lăpuş şi-a pierdut viaţa într-un accident produs lângă Târnăveni

Vasile Dale

FOTO, VIDEO: Un nesimțit ce transporta și arunca ilegal gunoi pe un teren din zona Doboieș a fost prins de polițiștii locali și amendat cu 7 mii de lei. Autoutilitara nu avea nici ITP și nici RCA valabile

Redactie

UNTOLD face un mega festival în Dubai în februarie 2024!

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.