BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

Galerie foto: Baia Mare se ”prăbușește bucată cu bucată”. Siguranța pietonilor o asigură cineva?

Astăzi vă prezentăm două exemple elocvente vă prezentăm astăzi din municipiul Baia Mare în care clădirile se degradează zi de zi și nimeni nu ia nicio măsură. Autorităților locale se fac că nu văd sau pur și simplu nu le plasă.

În opinia noastră ar avea pârgii să îi ”oblige” pe cei care administrează imobilele să le reabiliteze. Dacă nu cu ”frumosul”, cu ”amenda”. Primăria Baia Mare are în subordine Poliția Locală. Ce păzește oare ”generalul” Ghițucă? Îl păzește pe edil oar?

Bulebardul Republicii nr. 1 Baia Mare (28 septembrie 2022)

” Probabil și acest bloc ar fi trebuit să intre în reabilitare având în vedere starea în care se află.” ne-a transmis azi o doamnă. Unii trecători sunt îngrijorați mai ales că ajung la magazinele de la parter și riscă să le cadă bucăți de tencuială în cap dar și cioburi de sticlă de la unul din apartamentele care are geamurile sparte. Blocul se află vizavi de Palatul de Justiție.

Bulevadul Traian nr. 17 Baia Mare (28 septembrie 2022)

”Pe această Toyota a căzut de la un balcon o bucată de beton direct pe capotă. Am anunțat Poliția Locală Baia Mare” ne-a transmis un alt cititor.

Articol realizat în colaborare cu PLUS TV Maramureș.

Te-ar putea interesa si

IARĂŞI FĂRĂ PRIORITATE ÎN TRAFIC: Salvamontiştii, solicitaţi pe Dealul Florilor la o persoană înţepată de albină – ACTUALIZARE

Redactie

D I S P O Z I Ţ I E privind convocarea Consiliului Judeţean Maramureş în şedinţă ordinară

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Tragedie la Sighet. Bărbat căzut pe carosabil iar maşină a trecut peste el. A murit la Spital (actualizare)

Redactie

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.