Eveniment

VIOLENŢĂ ÎN FAMILIE: O femeie a fost agresată de fratele ei la Rozavlea

Vineri, 21 octombrie, polițiștii Secției 2 Bogdan Vodă au fost sesizați prin apel unic de urgență cu privire la faptul că la un imobil din localitatea Rozavlea o femeie a fost agresată fizic de fratele acesteia.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat o femeie de 35 de ani din Rozavlea, iar din discuțiile purtate cu aceasta, s-a stabilit faptul că, în urma unui conflict spontan, a fost lovită de fratele ei, un tânăr de 27 de ani din comună.

Polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe numele tânărului și au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

Tot vineri, în jurul orei 15.00, polițiștii băimăreni au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că un tânăr nu a respectat măsurile dispuse prin ordinul de protecție emis de Judecătoria Baia Mare.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de ordine și siguranță publică din cadrul Serviciului de Ordine Publică, care a identificat o femeie de 68 de ani din Baia Mare și au stabilit faptul că, nepotul acesteia în vârstă de 24 de ani, a pătruns în imobilului femeii, prin distrugerea geamului de la bucătărie. Totodată, i-a distrus un bun din imobil, iar, ulterior, a părăsit locuința.

Polițiștii au întocmit dosar penal pe numele tânărului pentru comiterea infracțiunilor de nerespectarea ordinului de protecție și distrugere.

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT ÎN SĂLAJ: Doi tineri, unul din Maramureş, răniți după ce au intrat cu mașina într-un cap de pod. Șoferul era băut și a refuzat recoltarea de probe biologice

Redactie

FOTO, VIDEO EXCLUSIV: O maşină a ajuns pe plafon în şanţ, la Ocna Şugatag. Doi încarceraţi (actualizare)

Redactie

VIDEO EXCLUSIV: O mașină și un garaj auto au luat foc în Baia Mare. Accident pe strada Europa

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.