BREAKING NEWSSport

FOTBAL ÎN SALĂ: Cupa SCORPIONII, ediția 2023 la Șomcuta Mare

După cătiva ani de pauza a venit momentul sa revenim în forța cu o nouă ediție a “Cupei Scorpionii Șomcuta Mare” 2023, competiție organizată de Ionut Buhai.

Competiția este dedicată atât iubitorilor de fotbal cât și fotbaliștilor profesioniști.

Intrarea in sală este gratuită, iar pentru spectatori avem numeroase surprize pregătite , aceștia pot participa la tombola unde pot câștiga tricouri oficiale alea fotbaliștilor importanți din Liga 1 și fulare sau fanioane reprezentative ale echipei Progresul Șomcuta Mare.

Așadar, invităm iubitorii fotbalului în data de 28 ianuarie 2023, ora 12.00 în sala de sport Șomcuta Mare, la o nouă ediție a Cupei Scorpionii Șomcuta Mare ,ocazie ideală de a ne bucura de un spectacol sportiv de calitate, atât din rolul de participant, cât și din tribună ca spectator.

Echipele participante sunt:

Scorpionii

Progresul Șomcuta Mare

Progresul Juniori

Dumbrava Ciolt

Sport Team

Indmar

Miercuri revenim cu detalii referitoare la programul Cupei și cu echipele participante

Te-ar putea interesa si

PRIMIM DE LA CITITORI / ACTUALIZARE: Elevă bătută şi târâtă în Borşa, pentru că… a intrat la un liceu mai bun. Poliţiştii din oraş s-au sesizat din oficiu în acest caz (FOTO)

Vasile Dale

MAFIA LOVESTE IAR LA BORSA: MASINA UNUI ALT POLITIST INCENDIATA AZI NOAPTE

Vasile Dale

ROMÂNIA: Val de proteste la adresa Guvernului începând de mâine. Polițiștii, angajații CFR și pensionarii militari ies în stradă

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.