BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV – BĂTUT CRUNT / ACTUALIZARE – ”Șoarecul” din Baia Mare a fost băgat în spital de un interlop și alți doi indivizi cu cagule. Află cum s-a întâmplat totul (foto)

Incident șocant petrecut vineri noaptea în stradă în Baia Mare. Un băimărean a fost bătut crunt de trei indivizi, dintre care doi aveau fețele acoperite cu cagule, lângă cimitirul Tanatorio din Baia Mare. Totul ar fi pornit de la o înjurătură.

Vineri, 1 octombrie 2021, ora 23.00, bd. Unirii, zona cimitirului Tanatorio din Baia Mare. Interlopul l-ar fi atacat pe băimăreanul cunoscut sub porecla de ”Șoarecul”. Totul ar fi pornit de la o înjurătură pe care cel atacat i-ar fi adresat-o (sustine victima).

Interlopul ar fi fost sprijinit de alți doi indivizi care ar fi fost înarmați cu bâte. Cei trei l-au snopit în bătaie și l-au lăsat lat. Bărbatul a fost transportat la Spitalul de Urgență Baia Mare.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

La data de 02 octombrie, în jurul orei 01.00, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați, prin apel direct de către un lucrător din cadrul Spitalului Județean de Urgenţă Dr Constantin Opriș Baia Mare, cu privire la faptul că la Secția U.P.U s-a prezentat un bărbat care a susținut faptul că ar fi fost victima unei agresiuni.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat de 34 de ani din Baia Mare, aflându-se în zona cimitirului Tanatorio, ar fi fost agresat de mai multe persoane necunoscute.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, pentru identificarea autorilor faptei și tragerea lor la răspundere penală.

Actualizare

De cealalta parte barbatulacuzat sustine ca nu are nicio treaba cu aceasta agresiune, el nefiind in Baia Mare in seara respectiva. Mai mult, acesta are convingerea ca organele abilitate vor identifica autorii agresiunii.

Foto: facebook.com

Te-ar putea interesa si

DUPĂ DOUĂ ZILE, LA FĂRCAȘA: Prins din nou beat criță la volan. Avea 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost reținut și dus în arestul IPJ

Vasile Dale

FOC ÎN MIEZ DE NOAPTE: Colibă improvizată aprinsă intenționat pe Craica (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

TRAGEDIE LA ULMENI: EXCLUSIV – Căsătorit de 3 luni, un profesor în vârstă de 24 ani de la Liceul Teoretic ”Gheorghe Pop de Băsești” Ulmeni s-a spânzurat (actualizare)

Vasile Dale

1 mesaj

Radu Ignat octombrie 4, 2021 at 5:43 pm

Au fost 3 si sobolanu sigur o mai fost cu cineva numa o fugit ca no :)) dai in unu restu fug, bine Pătru ! Nu meriti nici un dosar ,io sincer te-as felicita !

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.