BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Codrului

EXCLUSIV VIDEO: Autospeciala de Terapie Intensivă SMURD lovită de tren la Ulmeni. Medicul și paramedicul răniți. Trenul a fost scos din uz (actualizare)

Accident feroviar în această seară la Ulmeni. O autospecială de Terapie Intensivă SMURD se deplasa pentru a ajuta un echipaj de ambulanţă care se afla la o femeie în stop cardio-respirator.

Din nefericire, la trecerea la nivel cu calea ferată autospeciala a fost lovită de tren. Potrivit surselor noastre, echipajul SMURD este format din trei membri.

Medicul si cei doi paramedici au fost transportati la Spitalul Judetean de Urgență Baia Mare pentru investigatii medicale.

Se pare că unul dintre paramedici a suferit leziuni la nivelul picioarelor. Medicul de pe echipajul de terapie intensivă a suferit un traumatism toracic.

Pasagerii trenului personal Jibou – Baia Mare nu au fost răniți.

Pe de altă parte, femeia în vârstă de 76 ani aflată în stop cardio respirator a decedat. Cadrele medicale ale Ambulanței nu au mai putut-o salva.

Trenul personal Jibou – Baia Mare a ajuns în Gara CFR Baia Mare cu 81 minute întârziere.

Trenul personal Jibou – Baia Mare a fost scos din uz şi urmează să intre în reparaţii.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Aseară, în jurul orei 22.00, polițiștii din Ulmeni au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că, pe D.J. 108/A, la o trecere la nivel cu cale ferată din localitatea Ulmeni, a avut loc un eveniment rutier în care a fost implicată o autospecială SMURD.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că, o autospecială condusă de un bărbat de 35 de ani din Baia Mare, având semnalele luminoase și acustice în funcțiune, care se deplasa din direcția municipiului Baia Mare spre localitatea Țicău, a ajuns la trecerea la nivel cu calea ferată unde a fost acroșată lateral dreapta de un tren, deservit de un bărbat de 48 de ani din județul Sălaj.

În interiorul autospecialei se aflau, în calitate de pasageri, doi bărbați de 38 și 49 de ani din Baia Mare și Săcălășeni, precum și o femeie de 39 de ani din Cicârlău, toți cadre medicale.

Atât conducătorul autospecialei, cât și mecanicul de locomotivă au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero în ambele cazuri.

În urma evenimentului rutier nu au rezultat victime omenești, ci doar pagube materiale. Conducătorul autospecialei a fost sancționat contravențional conform prevederilor O.U.G. 195 din 2002.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

Preotul Dumitru Aftan, slujitorul Parohiei Ortodoxe Satu Nou de Sus, a încetat din viață

Vasile Dale

O maramureşeancă şi un gorjean s-au căsătorit în primele secunde din 2023 la Poarta Sărutului din Tg. Jiu

Redactie

EXCLUSIVITATE / ACTUALIZARE 2: Un băiețel de 4 ani susține că ar fi fost violat oral și anal de un băiat de 5 ani. Nu s-au găsit leziuni (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.