BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV: E DIN NOU POLIȚISTĂ – Polițista din Bârsana care ar fi schimbat țigările de contrabandă cu rumeguș a fost implicată într-un accident rutier în pasul Hera. Mergea spre serviciu după ce judecătorii au ridicat toate măsurile preventive

Revenim cu informații noi despre accidentul petrecut pe DN18 în pasul Hera și pe care www.vasiledale.ro l-a prezentat în exclusivitate firește. Șoferița care conducea autoturism VW era nimeni alta decât fosta șefă a Postului de Poliție Bârsana, Silvia Pop. Aceasta a fost arestată preventiv în luna ianuarie 2023 fiind acuzată că ar fi schimbat țigările de contrabandă confiscate și depozitate la sediul Poliției cu… rumeguș.

Polițista a stat în arestul IPJ Maramureș aproape 60 de zile, apoi judecătorii au dispus arestul la domiciliu. A urmat controlul judiciar, iar în prezent polițista s-a întors la muncă. Nu la Poliția Bârsana, ci a fost repartizată la Poliția Orașului Vișeu de Sus.

În dimineața zilei de luni, 31 iulie 2023, polițista conducea un autoturism privat (probabil personal) dinspre Sighetu Marmației spre Vișeu de Sus. Într-o curbă s-a izbit de un alt autoturism care circula din sens opus. Polițista a rămas încarcerată, ea fiind scoasă de echipajele pompierilor din autoturism. A fost dusă la spital însă nu a necesitat internarea.

Deoarece polițista se îndrepta spre locul de muncă accidentul rutier este considerat accident de muncă astfel că inspectorii de muncă din cadrul IPJ Maramureș au fost sesizați pentru a verifica incidentul.

Ce spune IPJ Maramureș despre accident

În data de 31 iulie a.c., la ora 07.40, polițiștii din Vișeu de Sus au fost sesizați despre faptul că pe D.N.18, în localitatea Petrova, s-a produs un accident rutier cu victimă.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus dinspre Petrova înspre Sighetu Marmației, de către un tânăr de 19 ani, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de către o femeie de 35 de ani.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto, care a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, însă nu a fost necesară internarea.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind zero. Ulterior le-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

CU AJUTORUL CELUI TÂLHĂRIT: Un băimărean, bănuit de comiterea unei tâlhării, a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore

Vasile Dale

PROBLEME LA HALDĂ: Furtună de steril la Tăuţii de Sus (VIDEO)

Vasile Dale

Muzeul Satului Baia Mare: Dorul pânii de acasă – eveniment în praznic de Sfânta Maria Mare

Vasile Dale

4 mesaje

Depanten august 3, 2023 at 10:29 am

Evenimentul petrecut în pasul Hera ridică noi întrebări privind comportamentul polițistei din Bârsana, Silvia Pop. După ce a fost acuzată că ar fi schimbat țigările de contrabandă cu rumeguș, acum a fost implicată într-un accident rutier în timp ce mergea spre serviciu. Faptul că a fost eliberată din arest și repartizată la o altă secție de poliție ridică semne de întrebare cu privire la măsurile luate de autorități în acest caz. Este necesară o investigație amănunțită pentru a asigura transparența și respectarea legii în această situație delicată.

Raspunde
Calin august 3, 2023 at 3:07 pm

Pai ziceau ca i-au desfăcut contractul de munca , dar dacă e nevoie de polițiști care sa ajute la traficul de țigări, e omul potrivit !!!!

Raspunde
EXCLUSIVITATE: O ȚARĂ COMPLET ANORMALĂ – Cum plătește cetățeanul pentru ca o polițistă cercetată penal, după ce ar fi schimbat țigările cu rumeguș, să meargă la serviciu cu mașina personală! (OPINIE) – Stiri din Maramures august 29, 2023 at 1:23 pm

[…] cer prelungirea arestului preventiv. Ce spune IPJ Maramureș despre ce s-a întâmplat la BârsanaEXCLUSIV: E DIN NOU POLIȚISTĂ – Polițista din Bârsana care ar fi schimbat țigările de co…A SCHIMBAT ȚIGĂRILE CU RUMEGUȘ – Fosta șefa a Postului de Poliție Bârsana rămâne în […]

Raspunde
Ion octombrie 22, 2023 at 1:29 pm

Incidentul cu polițista din Bârsana ridică întrebări cu privire la procedurile de selecție și monitorizare a personalului de ordine. Siguranța publică trebuie să rămână o prioritate. Sperăm că aceste evenimente vor duce la îmbunătățiri în sistemul de poliție.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.