BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Șoferul se întorsese din Olanda. Marian (24 ani, pasager) a decedat. ”Puneți-vă centurile pentru că vom muri…”

Revenim cu detalii terifiante despre tragedia produs azi noapte pe DN19 în localitatea Remeti. La volanul autoturismului era un tânăr de 20 ani din Săpânța. Acesta tocmai se întorsese din Olanda. Conform informaților furnizate de apropiați acesta circula cu viteză excesivă și nu avea centura de siguranță pusă.

În mașină erau încă doi amici de-ai lui: Marian (24 ani) și un minor. Apropiați susțin că șoferul le-ar fi spus (în glumă probabil) să își pună centurile de siguranță pentru că… ”vor muri”. Ar fi apucat doar minorul să își pună centură de siguranță. De altfel acesta a suferit doar o fractură la unul dintre picioare, iar viața lui nu este în pericol.

Șoferul a fost transportat la Spitalul Muncipal Sighetu Marmației. Marian (24 ani), pasager a fost proiectat afară din mașină, fiind prins sub plafonul acesteia. Medicii l-au resucitat timp de 50 de minute, însă au fost nevoiți să declare decesul acestuia.

Autoturismul a fost complet distrus după ce s-a lovit de un stâlp din beton, ulterior răsturnându-se pe plafon.

ACTUALIZARE: Conform apropiaților conducătorului auto se pare că acesta este în stare stabilă în spital.

Vă avertizăm că imaginile de mai sus sunt șocante:

CITEȘTE ȘI:

https://vasiledale.ro/2024/06/22/exclusiv-video-tragedie-la-remeti-un-tanar-din-sapanta-a-murit-iar-alti-doi-au-fost-raniti-dupa-ce-s-au-rasturnat-cu-masina-pe-dn19

Te-ar putea interesa si

FOTO / VIDEO: Acțiunea Poliției rutiere Maramureș „Speed Marathon”. Zeci de amenzi aplicate de polițiști în doar o oră – actualizare

Redactie

SOLICITARE: Ucigașii pădurarului scapă! Semnează petiția către Procurorul General

Vasile Dale

ACTUALIZARE: Bărbat resuscitat la un gater de pe strada Forestierului

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.