BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV: BRAVO LOR, EI SUNT EROII – Patru pompieri răniți în timpul luptei cu focul. Au primit ajutor medical și s-au întors în prima linie

www.vasiledale.ro vă prezintă în EXCLUSIVITATE detalii neștiut din timpul intervenției de la Lăpușel. Nimeni nu a spus că pompierii militari care au luptat ore întregi cu flăcările uriașe au avut și de suferit. Patru dintre militari au primit îngrijiri medicale.

Conform informațiilor noastre trei pompieri au suferit leziuni la nivelul picioarelor din cauza bocancilor care s-au înfocat. Acest lucru a fost cauzat de temperaturile uriașe emise de flăcările violente.

Mai mult, un al patrulea pompier a suferit o intoxicație ușoară cu fum și a primit ajutor medical de la echipajele SMURD.

Cei patru pompieri după ce au fost îngrijiți de medici au refuzat să fie transportați la spital și s-au întors ÎN PRIMA LINIE să lupte cu focul alături de ceilalți colegi.

Bravo lor! Aceștia sunt EROII care merită toată aprecierea tuturor. Și nu doar cei patru despre care am scris, ci toți pompierii care astăzi s-au luptat eroic cu flăcările care mistuit peste 550 hectare de teren. Flăcări care au distrus locuințe, flăcări care au mistuit totul în cale.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Două maşini distruse între Ardusat şi Colţirea

Vasile Dale

ACCIDENT PE DN1C / ACTUALIZARE: Trei răniți din cauza neasigurării unui șofer care a ieșit în drumul principal. Ce spune IPJ Maramureş (FOTO)

Vasile Dale

Băimăreancă bătută cu un lemn de concubin. Individul a fugit până la sosirea poliției

Vasile Dale

1 mesaj

Eu septembrie 8, 2024 at 12:20 pm

Acum nu i critică nimeni că au salarii și așa zise pensii speciale?

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.