BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV: Polițistul GEORGEL a comis-o din nou. A provocat un scandal într-un local din Baia Mare, amendat de jandarmi – ACTUALIZARE

Polițistul băimărean Georgel a comis-o din nou. Acesta a fost implicat aseară într-un alt scandal într-un local din Baia Mare. Polițistul, aflat în timpul liber, era la o masă împreună cu un alt bărbat.

Sursele noastre spun că între cei doi ar fi izbucnit un scandal sub privirile îngrozite ale mai multor clienți, inclusiv ale unei familii cu copii care ieșiseră la restaurant să ia cina.

Angajații localului de pe strada Victoriei au încercat să aplaneze conflictul și chiar au cerut sprijinul firmei de pază. Aceștia au solicitat sprijinul poliției și jandarmeriei.

Forțele de intervenție au identificat persoanele implicate iar polițistului aflat în timpul liber i-au aplicat o sancțiune contravențională la Legea 61/1991 republicată.

Trebuie să spunem că polițistul deși este în timpul liber el totuși reprezintă o instituție de forță a statului român. Totodată, acest polițist nu este la prima abatere de acest gen, el fiind cercetat de colegi pentru fapte antisociale în diverse localuri din Baia Mare.

ACTUALIZARE

CE SPUNE IJJ MARAMUREȘ

În data de 07.10.2024, în jurul orei 19:30, echipa de intervenție din cadrul Detașamentului 1 Mobil al Inspectoratului de Jandarmi Județean Pintea Viteazul Maramureș, a fost solicitată prin apel 112 să se deplaseze pe strada Victoriei, la un restaurant din zonă întrucât o persoană refuza să părăsească localul. Persoana a fost sancționată contravențional conform Legii(R)Nr 61 din 1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

CE SPUNE IPJ MARAMUREȘ

În urma unei sesizări prin SNUAU 112, aseară la ora 19.30 jandarmii au intervenit la un local public din municipiul Baia Mare unde, un agent de poliție ar fi fost implicat într-un conflict spontan. Nicio persoană nu a fost rănită.

A fost aplicată o sancțiune contravențională conform prevederilor Legii nr. 61/1991pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

De asemenea se efectuează verificări prin Compartimentul Control Intern, în vederea luării măsurilor legale.

foto arhivă cu titlu ilustrativ

Citește și:

https://vasiledale.ro/2022/12/31/exclusivitate-a-facut-inca-o-boacana-la-final-de-an-un-politist-din-baia-marae-prins-baut-la-volanul-autospecialei-de-interventie-era-in-uniforma-de-serviciu-si-a-ramas-trei-luni-fara-permis

https://vasiledale.ro/2024/06/22/exclusivitate-inainte-de-a-intra-in-schimb-un-politist-din-baia-mare-a-fost-testat-cu-075-mg-l-alcool-pur-in-aerul-expirat-a-fost-imediat-scos-din-dispozitiv

https://vasiledale.ro/2024/05/21/exclusiv-in-miez-de-noapte-politist-implicat-intr-o-agresiune-intr-un-bar-din-baia-mare

Te-ar putea interesa si

DATE ACTUALIZATE: 46 de elevi maramureşeni infectați cu virusul SARS-CoV-2

Redactie

TENTATIVĂ DE SUICID: Un bărbat din Cupșeni salvat în ultimul moment

Vasile Dale

AVERTIZARE COD GALBEN: Ploi, descărcări electrice și vijelii în Maramureş

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.