BREAKING NEWSELECTORALE

Cristian Niculescu Țâgârlaș, senator PNL: Legea 2 Mai a fost promulgată de președintele României

Sunt extrem de bucuros să anunț că Președintele Klaus Iohannis a promulgat legea vitală pentru combaterea traficului și consumului ilicit de droguri!

„Legea 2 Mai” pe care am coinițiat-o alături de Ministra Justitiei, Alina Gorghiu , Liderul Grupului PNL din Senatul României, Daniel Fenechiu și numeroși colegi liberali vine cu schimbări importante: traficanții de droguri de mare risc nu vor mai scăpa cu pedepse cu suspendare. De acum, vânzarea de substanțe periculoase, o infracțiune gravă va fi pedepsită cu închisoare de la 3 la 10 ani.

Nu putem permite ca cei care distrug viețile altora să pășească liberi pe străzi. Traficanții trebuie să plătească pentru crimele lor! Nu mai putem tolera tragedii ca cea de la 2 Mai.

Această lege reprezintă un pas semnificativ în lupta noastră comună împotriva consumului și traficului de droguri, o problemă cu consecințe devastatoare pentru comunitățile noastre.

Această lege reprezintă un angajament puternic, inițiat de Partidul Naţional Liberal , față de sănătatea și siguranța comunităților noastre.

Împreună, putem schimba lucrurile și construi un viitor mai bun.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: VA FI PE BUNE SAU VOR SĂ ÎNGROAPE TOTUL? Peste o sută de polițiști, mascați, silvicultori din 4 județe au descins în control la OS Poienile de Sub Munte

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Două accidente produse pe etapa de la Codru Butesii de la Raliul Maramureșului. Intervine elicopterul SMURD și descarcerarea

Vasile Dale

Gabriel Zetea, președinte PSD Maramureș: Proiecte de zeci de milioane de euro în Vișeu de Sus realizate și implementate de primarul Vasile Coman!

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.