BREAKING NEWSEveniment

PAGUBE MARI: Carambol cu 4 mașini pe Dealul Dura. Accidente și la Cicârlău, Hideaga și Budești (FOTO)

carambol deal duraUn incident rutier în care au fost implicate mai multe autoturisme a avut loc de câteva minute pe Drumul Național 1C, în orașul maramureșean Tăuții Măgherăuș. Din primele informații, accidentul s-ar fi petrecut din cauza nerespectării distanței regulamentare de către șoferii autoturismelor.

În urma incidentului, circulația este îngreunată. Accidentul a avut loc în zona Dura. În urma incidentului au rezultat doar pagube materiale.

acc cicarlauȘi tot pe DN1C Baia Mare – Satu Mare, între localitățile Cicârlău și Ilba a avut loc un alt accident rutier. Șoferul unui autoturism a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat.

Vom reveni cu amănunte.

 

Credit foto: Sorin Leșe și Ionuț Pop

 

HIDEAGA

Ieri la ora 11.20 poliţia a fost sesizată că pe raza localităţii Hideaga, la intersecţia cu DJ108E, s-a produs un accident de circulaţie cu victime. Un tânăr de 21 de ani din judeţul Satu Mare a provocat un eveniment rutier după ce s-a angajat în efectuarea unui viraj la stânga fără să se asigure şi fără să acorde prioritate de trecere altui autoturism, condus de un bărbat de 59 de ani din Asuaju de Sus. Cele două autovehicule au intrat în coliziune, accidentul fiind soldat cu rănirea a două persoane, pasagere. Una dintre victime, un bărbat de 45 de ani din Asuaju de Sus a rămas internat sub supraveghere medicală. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest şi s-a constat că nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

BUDEȘTI

Tot ieri, un alt eveniment rutier s-a produs pe DJ 109F, în localitatea Budeşti. O femeie în vârstă de 66 de ani din localitate, a fost acroşată de oglinda retrovizoare a unui autoturism, în timp ce se deplasa pe jos pe partea dreaptă a drumului. Femeia s-a dezechilibrat şi a căzut şi a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto în vârstă de 27 de ani nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

11 dosare penale întocmite în week-end de poliţişti pentru infracţiuni rutiere

În perioada 05-07 mai a.c. poliţiştii rutieri au desfăşurat acţiuni pe drumurile publice din judeţul Maramureş pentru combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere, în urma cărora 10 conducători auto s-au ales cu dosare penale.

Poliţiştii au verificat aproape 140 de autoturisme aflate în trafic şi au constatat 95 de abateri de la normele rutiere pentru care au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 24 000 lei. De asemenea au fost reţinute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce şase permise de conducere şi trei certificate de înmatriculare.

Totodată, poliţiştii au întocmit 11 dosare penale pe numele unor conducători auto care au săvârşit infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice astfel: în şapte cazuri pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, în trei cazuri pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi într-un caz pentru punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat. 

Poliţiştii vă recomandă să respectaţi cu stricteţe regulile de circulaţie pe drumurile publice.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV CITITORI: Acuzații grave la Spitalul Municipal Sighetu Marmației. Directorul de îngrijiri este vizat de acuzele asistenților de pe Secția Prihiatrie Bărbați Adulți

Vasile Dale

EXCLUSIV DOCUMENTE: Și-a pierdut locul de muncă – O nouă GAFĂ a aparatului drugtest AQUILA: Pozitiv la 4 substanțe, negativ la probele de sânge sânge

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Șofer beat criță urmărit în trafic de poliție! 1,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Va fi reținut pentru 24 de ore (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.