Eveniment

AFLĂM DE LA IPJ MARAMUREŞ: O fetiţă accidentată pe strada Păltinişului din Baia Mare şi accident rutier la Sighet

Ieri, la ora 17.35, pe strada Păltinişului din municipiul Baia Mare, o minoră a fost accidentată în timp ce traversa strada în fugă prin loc nepermis. Victima, în vârstă de 12 ani, a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătoarea autoturismului implicat în accident, o femeie în vârstă de 35 de ani din Baia Mare, a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

Tot ieri, la ora 19,20, în municipiul Sighetu Marmaţiei, un bărbat a pierdut controlul direcţiei într-o curbă periculoasă la dreapta, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe strada Făget din municipiu, spre Vadu Izei.
Urmare a neadaptării vitezei, a părăsit partea carosabilă, a intrat în coliziune cu un taluz de pământ după care s-a răsturnat pe plafon. Din fericire bărbatul nu a suferit leziuni grave. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În ambele cazuri poliţiştii continuă cercetările iar la finalizarea lor vor propune măsurile legale.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO – Deces învăluit în MISTER în BAIA MARE – Un bărbat a fost găsit decedat având trei cuțite înfipte în el (actualizare)

Vasile Dale

GALERIE FOTO EXCLUSIV: Accident în Sighetu Marmaţiei, în zona cartierului Bogdan Vodă (actualizare)

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Șofer beat criță urmărit în trafic de poliție! 1,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Va fi reținut pentru 24 de ore (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.