BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

REVOLTA IN BAIA MARE: LICEENI DE LA SINCAI SI LUCACIU AJUNSI LA SPITAL DUPA BANCHETUL DE LA CARPATI (PREMIERA/ACTUALIZARE)

Revoltator. Parintii liceenilor de la Colegiile Nationale Gheorghe Sincai si Vasile Lucaciu de Baia Mare sunt revoltati pur si simplu dupa ce copiii au facut toxiinfectie alimentara dupa ce au petrecut la restaurantul Carpati din Baia Mare.

„Nu se poate asa ceva. Vineri a fost la Sincai si sambata la Lucaciu. Copiii au ajuns la spital si au stat pe perfuzii. M-am uitat prin presa si nimeni nimic. Tacere! Nu e normal. Mai sunt si alte licee care fac acolo. Mi-au confirmat de la DSP ca e toxiinfectie alimentara. S-a platit o groaza de bani iar copiii au stat prin spitale” ne-a declarat in exclusivitate unul dintre parintii liceenilor.

ACTUALIZARE 1

Vasile Pop, directorul executiv adjunct al Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Maramureş, a recunoscut că au fost prelevate mai multe probe de către inspectorii sanitar-veterinari, fiind vorba despre o suspiciune de toxiinfecţie alimentară.

ACTUALIZARE 2

Directorul de la CN Vasile Lucaciu a declarat pentru colegii de la TL Plus ca li s-a facut rau catorva copii si ca niciunul nu a ramas internat.

De cealalta parte, directorul de la CN Gheorghe Sincai a spus ca el nu stie prea multe pentru ca nu s-a ocupat de organizare, dar recunoaste ca a auzit discutandu-se prin unitatea de invatamant.

ACTUALIZARE 3

Managerul Spitalului de Boli Infecţioase, Sorina Bârle, a confirmat pentru AxaNews.ro ca aceste probleme de sănătate au apărut weekend-ul trecut. La Unitatea de Primiri Urgenţe a acestui spital s-au prezentat, începând cu dimineaţa zilei de 27 mai, 20 de tineri.

Managerul spitalului a arătat că niciunul dintre tinerii care s-au prezentat la spital nu a necesitat internarea. Sorina Bârle a mai precizat că este primul caz de o asemenea amploare înregistrat în acest an în judeţ. Acum rămâne ca Direcţia de Sănătate Publică să confirme sau să infirme dacă vorbim de toxiinfecţie alimentară sau nu.

DSP Maramures nu raspunde la telefon pentru a afla un punct de vedere.

Vom reveni cu detalii si informatii oficiale

foto: @turismland.ro.

Te-ar putea interesa si

FOTO: O pisică prinsă sub motorul unei mașini, salvată de băimăreni cu suflet

Vasile Dale

Din Maramureş, Orban îl apără pe Cîţu! E obligaţia premierului de a revoca din funcţia de ministru orice ministru care atacă premierul

Redactie

INFRACŢIUNE SILVICĂ: Transport ilegal de material lemnos depistat de polițiștii din Vișeu de Sus

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.