EvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

BRACONAJ LA BOTIZA: Arme letale ridicate de poliţişti în urma unei percheziţii domiciliare

Două arme letale, muniţia aferentă precum şi mai multe piei de animale sălbatice au fost ridicate de poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, în urma unei percheziţii domiciliare efectuată pe raza localităţii Botiza.

Azi, 29 iunie, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au efectuat o percheziţie domiciliară pe raza localităţii Botiza. Activităţile au vizat un bărbat de 61 de ani, cetăţean german, cu reşedinţa în Botiza, bănuit de comiterea de infracţiuni la regimul armelor şi muniţiilor.

În urma percheziţiei, poliţiştii au găsit şi ridicat în vederea continuării cercetărilor o armă letală de vânătoare, o armă letală de apărare şi pază, 130 bucăţi muniţie aferentă acestora, precum şi mai multe piei de animale sălbatice.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că bărbatul nu este autorizat pentru a deține, purta și folosi arme și muniții pe teritoriul României, iar armele nu figurează înregistrate în evidenţele poliţiştilor din România.

Sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Dragomireşti poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

(foto arhivă)

Te-ar putea interesa si

SE ÎNTÂMPLĂ ÎN BAIA MARE / ACTUALIZARE: Apartamentul unor băimăreni a fost spart. Hoţii au folosit spray lacrimogen în momentul în care au fost surprinşi de proprietari – FOTO (POSIBIL UNUL DINTRE HOŢI)

Vasile Dale

GALERIE FOTO / ACTUALIZARE: Accident rutier în zona Carrefour din Sighet. Printre victime şi un copil. Şoferul mort de beat

Redactie

CAD BOLOVANI LA BORȘA: Mașină distrusă în trafic de un bolovan căzut de pe munte pe DN18 (foto/video exclusiv)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.