BREAKING NEWSRecomandate

PRINS SI EXTRADAT – DUPA CE A INJUNGHIAT UN BODYGUARD IN BAIA MARE, FOSTUL MILITAR IN LEGIUNEA STRAINA A FOST ARESTAT (EXCLUSIVITATE)

Revenim cu informatii noi despre un caz pe care vi l-am prezentat la finele anului trecut, 26 decembrie 2017. Atunci in jurul orei 2.30 bodyguardul de la intrarea intr-un club din oras a refuzat accesul unui barbat in local de mai multe ori. Cu toate acestea individul a insistat de sase ori sa intre in club unde era o petrecere de Craciun cu taxa de intrare. 

Conform unor martori a sasea oara individul a venit direct cu un cutit si l-a intepat de trei ori pe bodyguardul de la intrarea din Club13. Colegul acestuia a sarit imediat in ajutor si a reusit sa il impinga afara. Apoi a disparut fara urma.

La momentul respectiv autoritatile s-au miscat cu viteza melcului iar fostul luptator in legiunea franceza a plecat din tara. Autoritatile romane l-au dat in urmarire internationala iar politistii francezi au reusit sa il captureze si sa il extradeze.

In acest moment individul din Baia Mare este in arest intr-o puscarie din Romania.

Vom reveni

CITESTE SI:

INCIDENT SOCANT: BODYGUARD INJUNGHIAT LA INTRAREA INTR-UN CLUB DIN BAIA MARE. SUSPECTUL A FUGIT SI ESTE CAUTAT DE POLITIE

AUTORITATILE POT FI FERICITE: FOST MILITAR IN LEGIUNEA STRAINA SUSPECTUL CE L-A INJUNGHIAT PE BODYGUARD AR FI PARASIT TARA. VICTIMA A FOST OPERATA DE URGENTA (FOTO)

DE RASUL CURCILOR: DE ORE-NTREGI POLITISTII SI MASCATII ASTEAPTA UN MANDAT DE PERCHEZITIE. BODYGUARDUL OPERAT DE URGENTA

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: În Noaptea de Înviere un individ a încercat să spargă o anexă dintr-un bloc. A văzut camera de supraveghere și a distrus-o

Vasile Dale

FOTO / ACTUALIZARE: Bivoliţă ucisă de o maşină la Dămăcuşeni. Maşina a ajuns într-un podeţ. Şofer încarcerat

Redactie

A AJUNS DUPĂ GRATII: Traficant de droguri, prins în Sighetu Marmaţiei

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.