BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

ACCIDENT GRAV LA SĂCĂLĂŞENI / ACTUALIZARE: A intrat cu BMW-ul într-un stâlp de electricitate, l-a rupt lăsând oamenii din zonă fără curent (FOTO)

Un accident rutier s-a petrecut cu puţin timp în urmă în Săcălăşeni, pe strada Unirii.

Un şofer, aflat la volanul unui autoturism BMW, a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina într-un stâlp de electricitate, pe care l-a rupt. Traficul în zonă este blocat, maşinnile fiind direcţionate pe un drum lateral.

La faţa locului intervin echipaje de pompieri, poliţie, dar şi de la Electrica.

foto: facebook/Bogdana Onise; Adx Adrian

Actualizare – Ieri după-amiază, poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare au intervenit la un accident de circulaţie produs în localitatea Cătălina.

Verificările efectuate au relevat că o tânără de 26 de ani, din Finteuşu Mic, care conducea un autoturism, a pierdut controlul direcţiei de mers, a acroşat un stâlp de iluminare publică iar apoi s-a izbit de un podeţ, răsturnându-se pe partea lateral dreapta.

Tânăra care se afla la volan şi un pasager de 34 de ani au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Poliţiştii au constatat că persoana care a condus autoturismul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se afla sub influenţa alcoolului. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducere fără permis.

Te-ar putea interesa si

URMARE: Cine este tanarul mort in accidentul de la Seini? Satmareanul ar fi condus cu aproape 200 km/ora (VIDEO)

Vasile Dale

FOTO EXCLUSIV: Șofer drogat prins la volan de Poliția Rutieră în Maramureșul Istoric. Alți doi băuți depistați în trafic

Vasile Dale

PARCAREA ANULUI 2017 IN BAIA MARE: UN TAXIMETRU ERA SA CADA IN RAUL SASAR DIN PARCAREA DE LANGA VIVO (FOTO EXCLUSIV)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.