Recomandate

EXCLUSIV / INDIFERENȚĂ MAXIMĂ: Un tânăr zace inconștient pe bancă între Casa de Cultură și strada Victoriei din Baia Mare (FOTO EXCLUSIV)

Am tot prezentat în ultima perioadă imagini incredibile surprinse în diferite zone ale municipiului Baia Mare, în care tinerii care consuma substanțe halucinogene, în special cel cunoscut sub denumirea de ”zombie” vorbesc incoerent sau pur și simplu sunt inconștienți.

Astăzi am primit fotografii noi din zona străzii Victoriei. Acolo un tânăr zace inconștient de mai bine de o oră pe bancă dintre Casa de Cultură și strada Victoriei.

Martorii spun că acesta abia se mișca și în cele din urmă s-a așezat pe banca respectivă, unde a și rămas de vreme bună.

Zeci de băimăreni au trecut prin zona respectivă dar nimeni nu s-a oprit să vadă ce se întâmplă sau să ceară ajutor.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: Cinci tineri şi-au văzut moartea cu ochii la Remeţi pe Someş. Se întorceau de la chef, iar şoferul era beat (ACTUALIZARE)

Redactie

DE PESTE 18 ANI TOT RIDICĂ DIN UMERI – Comisia Județeană de Fond Funciar nicio soluție pentru a reda pădurile Asociației Composesorale Borșa. CEDO – 172 milioane euro despăgubiri

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Mama criminală a mărturisit tot în fața procurorilor. Necropsia copilașilor a fost cruntă pentru anchetatori. Femeia este internată la Psihiatrie adulți Sighetu Marmației

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.